USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Показали, як у Луцьку контролюватимуть швидкість авто приладами TruCAM. Відео

1 Липня 2020 20:05
На дорогах Луцька з’явилися радари TruCAM. Ці прилади дозволять патрульним поліцейським вимірювати швидкість автівок.

За перевищення на більш ніж 20 кілометрів за годину водій заплатить 255 гривень штрафу. За перевищення на понад 50 кілометрів за годину доведеться збідніти на 510 гривень, пише Конкурент.

Патрульні систематично контролюватимуть водіїв на проспекті Відродження та вулиці Конякіна. Там вже встановили попереджувальні дорожні знаки.

«Відповідно до глибокого аналізу, який ми проводимо щомісяця, саме ці ділянки дороги є аварійними. Тут часто відбуваються ДТП. В тому числі з потерпілими», – розповідає прес-офіцер Управління патрульної поліції Волині Богдан Павлович.

Як саме відбуватиметься контроль – дивіться у сюжеті:
Раніше головний патрульний Волині розповів, як працюють прилади TruCAM та скільки їх нараховується на волинських дорогах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus