USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Показали нове відео ракетного удару по літаку МАУ

14 Січня 2020 19:45
У ЗМІ опублікували нові кадри запуску ракет по літаку МАУ 8 січня в Ірані, зняті на камеру спостереження.

Про це повідомляє Європейська правда.

Зокрема, відео публікує базований в Лондоні перськомовний канал Manoto. На запису видно послідовний запуск двох ракет, влучання в літак і його падіння.
Раніше стало відомо, що Іран вирішив відправити бортові самописці зі збитого під Тегераном українського літака у Францію.

Іранська влада також заявила про арешт кількох людей, яких вважають відповідальними за збиття літака.

Нагадаємо, літак Міжнародних авіаліній України (МАУ) зазнав катастрофи в районі Тегерана 8 січня, на його борту знаходилися 176 осіб, включно з членами екіпажу – громадянами України. Всі вони загинули.

Зранку 11 січня керівництво Ірану визнало, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.

У розпорядженні The New York Times опинилося відео, на якому зафіксований момент ураження ракетою українського літака МАУ в Ірані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вв Показати IP 14 Січня 2020 20:30
Добивали гади 2 ракетою...(((
скептик Показати IP 15 Січня 2020 11:14
випадково збитий двома ракетами ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus