USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліцейський, який у Луцьку збив жінку, був п’яний. ДБР відкрило кримінальне провадження

5 Квітня 2021 19:14
Поліцейський, який 4 квітня збив у Луцьку жінку, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальниця відділу документального забезпечення територіального управління ДБР розташованого у місті Львові Скупенко Юлія.

Як зазначили у відомстві, наразі здійснюється досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яку скоїв працівник правоохоронних органів у Волинській області.

Внаслідок аварії постраждала отримала тілесні ушкодження. Станом на сьогодні проводяться експертизи, які встановлять ступінь важкості ушкоджень. Посадовиця зауважила, що на час скоєння ДТП, працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що поліцейський на автомобілі Volkswagen збив жінку та покинув місце автопригоди. Правоохоронці оперативно встановили винуватця. Як стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел, ним виявився капітан поліції, старший інспектор протидії домашньому насильству відділу превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Роман Березюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
987 Показати IP 5 Квітня 2021 21:09
Якби можна було цього алкоголіка за те що він вчинив і зник з місця пригоди, ненадавши потерпілій першу медичну допомогу всього позбавити: посади, звання, пільг, автомобіля і довічно позбавити водійського посвідчення. Оце було би справедливо, ніж він зараз по суду отримає за скоєне 1 чи 1.5 роки умовно, з посади ніхто його не зніме, з поліції не нажинуть, і він знову через деякий час п'яний в дупу сяде за кермо автомобіля.
987 до 987 Показати IP 6 Квітня 2021 07:50
Порядних людей ''мусором'' нн обзивають
Анонім Показати IP 5 Квітня 2021 22:14
відмажуть
Дядя Показати IP 6 Квітня 2021 05:15
Там всі такі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus