USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліцейський, який збив жінку в Луцьку та втік, звільнився

6 Квітня 2021 12:39
Стан 57-річної лучанки, яку 4 квітня збив автомобіль, за кермом якого був поліцейський, — стабільно важкий. Жінка перебуває в реанімації.

Про це повідомив Суспільному заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Олександр Федорчук.

Поліцейський, який спричинив ДТП, написав заяву на звільнення з роботи.

«Заяву підписали, чоловіка – звільнили», — повідомила речниця Нацполіції області Ольга Бузулук.

4 квітня в Луцьку водій Volkswagen скоїв наїзд на місцеву 57-річну мешканку та зник з місця пригоди. Як стало відомо, ним виявився капітан поліції, старший інспектор протидії домашньому насильству відділу превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Роман Березюк.

Керманич був нетверезий. Цю інформацію підтвердила речниця ДБР Ольга Чиканова. Саме у цьому відомстві нині розслідують справу.

Кримінальне провадження відкрите за статтею 286, ч. 1 Кримінального Кодексу України, вирішується питання щодо затримання підозрюваного. Станом на сьогодні проводяться експертизи, які встановлять ступінь важкості ушкоджень потерпілої, після чого статтю можуть перекваліфікувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юра Рабон Показати IP 6 Квітня 2021 13:49
Чому він не в камері?? Свого не можна трогати??
Василь Показати IP 6 Квітня 2021 14:02
Взагалі є підстави для звільнення.А то прокурори,судді і поліціянти в позаурочний час роблять,що хочуть при Феміді із зав"язаними очима.І виявляється,що при вчиненому порушенні вони вже давно не працюють.
Народна прокуратура Показати IP 6 Квітня 2021 14:35
До Василь. Ви за свої слова готові відповідати і підтвердити конкретними фактами, чи просто звичайне брехливе базікало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus