USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліція розшукує вандалів, які незаконно зрізали дерева у Луцьку

12 Лютого 2019 11:58
У Луцьку на вулиці Гонгадзе незаконно зрізали дерева. Згідно із підрахунками екологів, сума завданих місту збитків становить майже 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради сьогодні, 12 лютого.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, ситуація зі зрізаними деревами на вулиці Гонгадзе (раніше Лазо, - ред.) викликала неабиякий резонанс та незадоволення серед лучан.

Як повідомив начальник департаменту екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда, місцеві мешканці повідомили про факт незаконного зрізання дерев на вулиці Гонгадзе на другий день після інциденту.

«Ми опитали усіх свідків, зафіксували усе на фотокамеру. Згідно із нашими розрахунками, загальна сума збитків від зрізання дерев становить близько 16 тисяч 800 гривень», - повідомив головний еколог Луцька, й додав, що усі докази, а також відповідну заяву луцькі екологи відправили до міського відділу Національної поліції Луцька.

Тож, зі слів Анатолія Гламазди, за станом на сьогодні, скандальним питанням уже займаються працівники поліції.

Вислухавши доповідача, Григорій Пустовіт звернувся до представників поліції, які знаходились у залі засідань під час проведення оперативної наради, аби останні проінформували громадськість тоді, коли буде виявлено «автора цього ганебного шедевру».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у Рожищі невідомі, не маючи жодних дозвільних документів, зрізали багаторічну, рідкісну липу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 12 Лютого 2019 13:41
Дерева могли зрізати лише в випадку якщо вони комусь заважали. Кому? За Промінем теж позрізали здорові ялинки, такий сквер був, тіпа приймемо міри... Де, хто, що? Раз ті хто тут розпинається не можуть елементарними адміністративними мірами навести порядок, то виходить що це все вигідно саме їм.
лучанин Показати IP 12 Лютого 2019 14:57
якщо на вулиці Гонгадзе то напевно чи Кучма чи Литвин.
Дьодік Показати IP 12 Лютого 2019 16:02
Проснулись. Ті каштани пдраси позрізували ще десь два місяці тому і дрова від них лежали за парканом в гаражах.
Лана Показати IP 12 Лютого 2019 16:38
В любій частині міста, де почнуть різати дерева, потрібно викликати поліцію або інформувати у міськраду на "Гарячу лінію". Ми, жителі міста, господарі тут і і повинні все зробити, щоб не було такого вандалізму по відношенню до дерев.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus