USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Поліція спростувала провину водія автобусу в смерті замерзлої студентки

25 Січня 2019 14:22
Жителі житомирського села Рудня Хочинська обурені смертю 21-річної студентки, яку в 15-градусний мороз нібито висадили з автобуса просто на трасі, бо в неї не було грошей оплатити проїзд. Рідні дівчини винуватять водія, але той запевняє, що у смерті пасажирки не винен, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У селі тільки й мови про дівчину, яка замерзла у лісі, бо її в лютий мороз висадили з автобуса просто на трасі. "Вона дівчинка була добра, слухняна, нікого не ображала", - кажуть про неї в селі.

Родичка загиблої каже, що того дня маму 21-річної Ірини мали перевозити з районної лікарні до обласної, тому дівчина побігла з дому о 4:00 ранку, щоб встигнути на перший автобус. У поспіху забула гроші вдома, і цим викликала обурення водія.

"Є свідки, що він її виганяв, сказав: платиш гроші або виходиш", - каже сестра загиблої Людмила Мельник.

"Сиділа контролерша, і вони сказали: її висадили, бо їй грошей не вистачило, і не довезли навіть у сусіднє село", - розповів дідусь загиблої Йосип Мельник.
Пасажирка вийшла на зупинці, що розташована на трасі, обабіч ліс. Ірина була змушена повертатися у село, до якого 5 кілометрів. Дівчина спочатку йшла дорогою, а потім повернула у ліс, щоб скоротити шлях. Жителька с. Рудня Хочинська Галина Скомін пригадує, що Ірина подзвонила і попередила, що вертається додому. Після трьох годин чекання рідні почали її шукати – спочатку самі, потім із поліцією.

Це тривало три доби, доки не виявили її по слідах у лісі. "Боброва гатка, де бобер зробив, то вона там замерзла стояла. Чи вона заблукала, чи вона хотіла йти на Пергу, в те село", - не розуміє знайома.

Тепер у селі вимагають покарання для водія. Люди кажуть, що Ірина вже третя, хто загинув через нього, і чоловік повинен відповісти хоча б за смерть дівчини.

"Чотири роки тому він збив в селі Кішин дівчинку 15 років, і жінку в Житомирі – і не несе за це відповідальності", - каже Людмила Мельник. Проте водій автобусу запевняє, що до смерті Ірини не причетний, бо ні він, ні контролер на вулицю дівчину не виганяли.

"Я її запитав, що з проїздом, вона почала шукати гроші. Коли я вже побачив, що на зупинці чекають люди, я зупинився, вона вийшла, нічого не сказала і пішла", - каже Олег Жилінський.

У поліції кажуть, що слова водія підтвердили всі пасажири, але поки справу правоохоронці розслідують, як навмисне вбивство.

"Якщо буде встановлено обставини, що водій залишив її у небезпеці, то тоді можливе притягнення до відповідальності за залишення у небезпеці. На даний час підстав твердити про умисел або злочинні дії немає", - каже керівник центру звязків з громадськістю ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко. Оскільки наразі у справі він проходить, як свідок, від роботи чоловіка не відсторонили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Євробидло Показати IP 25 Січня 2019 14:39
Брєд сумашедшого. Молоду дівчину шкода, співчуття батькам, рідним і близьким. Але при чому тут водій? Він її що в яму вкинув? Чи заставив лісом йти? Чи він зробив погоду холодною??? А якби її збив автомобіль чи вбив маньяк - теж водій винуватий був?
Світла сила до Євробидло Показати IP 25 Січня 2019 15:45
ти точно бидло - водій залишив у небезпеці в мороз!!!!!!
Анонім до Світла сила Показати IP 25 Січня 2019 16:55
Про водія і кондуктора судити не буду. Мене там не було. Але чому НІХТО із пасажирів не допоміг ? Всі чули мову але НІКОМУ в голову не прийшло допомогти. Оце до такого ми дожилися. Моя хата скраю я нічого не знаю і не чую. Аби мені було добре.
Евгений до Євробидло Показати IP 27 Січня 2019 15:05
Ты читаешь или нет, тебя если высадить в степи за 5 км до ближайшего села в -15, это по твоему нормально?
Лучанан Показати IP 25 Січня 2019 14:42
"Якщо хтось не платить, то водій повинен викликати поліцію. Ті складуть протокол і передадуть справу в суд. І вже суд буде стягувати оплату за проїзд", – підсумував адвокат.
До лучанан до Лучанан Показати IP 25 Січня 2019 16:02
Цікаво, чи захочуть пасажири маршрутки чекати поліцію, на трасі, зимою ,в чотири години ночі, для складання протоколу, чи може до кожної маршрутки екіпаж поліції прикріпити.....
Иринка до До лучанан Показати IP 28 Січня 2019 20:58
В таком случае ее нужно было довезти до конечной точки, а потом вызвать полицию. Но никак не высаживать в поле зимой, 25 грн сейчас не деньги, это мелочь, и из-за этих копеек умер человек. А современный народ сейчас ужасный, неужели никто не смог помочь? Ужас!
Водій Показати IP 25 Січня 2019 15:12
Шкода водія - не буде вже йому життя в Житомирі. Він навіть не представляє, чим це все ще обернеться для нього особисто та його родини в майбутньому (((
Вася Показати IP 25 Січня 2019 16:04
А детектор не пробували?
Олег Показати IP 28 Січня 2019 10:24
Та взагалі якось дивно. З однієї сторони - "Є свідки, що він її виганяв, сказав: платиш гроші або виходиш", - каже сестра загиблої". А з другої - "Я її запитав, що з проїздом, вона почала шукати гроші. Коли я вже побачив, що на зупинці чекають люди, я зупинився, вона вийшла, нічого не сказала і пішла", - каже Олег Жилінський. У поліції кажуть, що слова водія підтвердили всі пасажири" Так де ж правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus