USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міська рада звернулась до поліції з приводу конфлікту на автостанції

8 Серпня 2018 12:08
Уже кілька днів триває активний конфлікт між підприємцем Юрієм Геруном та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» навколо земельної ділянки на луцькій автостанції № 1 за адресою Гордіюк, 39.

Кожна із сторін заявляє про своє право користування нею у власних цілях. Це протистояння викликало напругу у суспільстві, адже керівництво ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» повідомляло про можливе призупинення діяльності АС № 1 міста Луцька.

Такі дії могли б створити значні незручності для лучан, волинян, гостей нашого міста. Щодня послугами автостанції № 1 користуються тисячі громадян, відправляються сотні автобусів. Тож будь-які перебої у роботі створюють напругу у суспільстві та незручності для пасажирів і водіїв.

У зв'язку з вищезазначеними подіями, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олега Кічука та керівника Луцької місцевої прокуратури Артура Томашевського, аби вони перевірили дії підприємця Юрія Геруна, який є одним із співвласників ПрАТ «ВОПАС», та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» й розібралися у конфлікті навколо земельної ділянки на вулиці Конякіна, 39.

Нагадаємо, вранці 6 серпня на офіційному сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з’явилось повідомлення про те, що АС №1 припиняє свою роботу від 7 серпня через захоплення території одним з підприємців. Натомість на гарячій лінії АС№1, а також касири цієї автостанції заявили, що про це вперше чують і такій заяві дуже здивувались.

У поліції, своєю чергою, повідомили, що автовокзал № 1 у Луцьку працює у звичному режимі, перебоїв у роботі не має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пасажир Показати IP 8 Серпня 2018 13:18
Тільки в нашій країні барига може захопити нелегально територію і загрожувати закриттям автостанції. Тфууууу...не за те стояли на майдані.
Волинянин Показати IP 8 Серпня 2018 14:01
Проектом автостанції, зокрема генпланом, на земельній ділянці передбачено тільки будівництво автовокзалу, платформ, стоянки для автомобілів, електропідстанції, майданчика для відстою автобусів і підземного туалету. А потім почалися корупційні процеси. Спекулянти серйозно почали аргументувати потребу в нужниках і причепах. Зеленоока влада не встояла перед аргументами. Дирекція автостанції тоже доклалася і сама ж свічку тримала. В результаті маємо с&ач і кримінал. А таким соціально - значимим об'єктам однозначно має бути надано пріорітет ! А тепер не хватає ні бажання, ні професіоналізму, ні мужності, ні совісті вивести тих усіх причетних до того бардаку на чисту воду. Бо не будуть же самі себе наказувати Шо слабо провести службове розслідування ?Люди допоможуть - вони знають хто, куди, кому і скільки ! Приведіть усе у відповідність з проектом ! А міській громаді тепер буде легше визначитися з фаміліями в бюлетенях .
А Показати IP 8 Серпня 2018 15:19
за д*більний шантаж керівництвом автостанції мешканців області, за створений дискомфорт пасажирам, за неправомірне розпосюдження фейкових повідомлень про закриття автостанції, бо вони не можуть прийняти таке рішення без погодження з міською владою (чи можуть? то тоді, вибачайте, владо, але ви д*тли, якщо підписували з ними угоду на таких умовах) не буде нічого, притягувати до відповідальності не треба, ви типу цього неподобства взагалі не помітили?!!! ОМГ, де ми живем!(((
До дядька прокурора Показати IP 8 Серпня 2018 16:42
А хто понесе відповідальність за розміщення отого пивбару - розливайки - гадюшника - кошари з бляхою на розі при виїзді з посадочної платформи ! Ну, земельщики і вищестоячі керовніки з міськради продали незаконно землю під нього, а бувша ДАІ, архітєктура, дирекція автостанції за які такі шиші дозволили з порушенням Правил утримання, ремонту та експлуатації автодоріг ... , зокрема, на повороті, з недотриманням трикутника видимості благословили ту будову ? На цугундер і до криміналу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus