USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Помічники Миколая: у луцькій школі влаштували святкове дійство для особливих діток

19 Грудня 2018 14:11
Ранок Дня Святого Миколая став особливим для діток, що навчаються у школі № 20 міста Луцька. Учням пільгових категорій вже традиційно влаштували святкове дійство із подарунками радник Луцького міського голови Ігор Поліщук та депутат Луцької міської ради Євген Ткачук.

«У нас вже склалася добра традиція, адже Євген Євгенович багато років поспіль допомагає нашій школі та вітає діток у святкові дні, – розповів директор школи Валентин Коляно. – Ігор Поліщук та Євген Ткачук стали друзями нашого навчального закладу і помічниками, які постійно сприяють розвитку школи, ініціюють проведення ремонтних робіт. Нам дуже приємна їх увага, яка відчувається постійно».


У День Святого Миколая Ігор Поліщук та Євген Ткачук привезли подарунки дітям із особливими долями, тим, які потребують допомоги та підтримки найбільше. Діти радо зустрічали гостей, тішилися святковим привітанням і радісно приймали подарунки, не приховуючи по-дитячому щирих позитивних емоцій.

«Для мене День Святого Миколая починається саме з візиту до цієї школи, – розповів Євген Ткачук. – Вже багато років маю таку добру традицію, а також підтримуємо співпрацю із педагогічним колективом. Ще раз вітаю увесь колектив навчального закладу, діток і їхніх батьків зі святом».

«Приємно долучитися до такого дійства, відчути себе помічниками Святого Миколая і взяти участь у привітаннях дітей, – каже Ігор Поліщук. – Це завжди викликає приємні емоції і дійсно дарує відчуття свята. Ми не вперше долучаємось до святкових заходів у цій школі, а також ініціюємо проведення ряду ремонтних робіт. До мене і до Євгена Ткачука зверталися батьки та колектив школи щодо потреби в ремонті спортивного залу після пожежі. Спільно ініціювали виділення на ці цілі необхідних коштів, а на наступний рік в міському бюджеті передбачено 1 млн грн для проведення повного капітального ремонту спортивного залу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus