USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 100 тисяч лучан вже отримали власні електронні квитки

15 Листопада 2019 22:39
За станом на 15 листопада 2019 року лучанам видали на руки понад 100 тисяч електронних квитків – пільгових та звичайних.

Про це стало відомо сьогодні, 15 листопада, під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, наразі усі 45 луцьких тролейбусів обладнали всіма необхідними для АСООП приладами.

«За станом на сьогодні встановили близько 140 валідаторів – в тролейбусах по три, у автобусах по одному. Окрім того в усіх транспортних засобах встановили систему оголошення зупинки, відеоспостереження та GPS-навігації. Видали понад 100 тисяч пільгових та не пільгових електронних квитків. Частина перевізників уже користуються цією системою», – зазначив посадовець.

Разом із тим, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що впровадження автоматизованої системи обліку проїзду – надзвичайно складний крок для міста, й після кожного такого кроку виникає багато питань та складнощів.

«Ми рухаємось у вибраному нами стратегічному напрямку. І я хочу, щоб кожен із нас робив так, аби цей напрямок не гальмувався, а лише прискорювався», – резюмував він.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що від 15 листопада у Луцьку заборонили оплату проїзду через "Приват 24". Окрім того на сайті йшлося про те, що з 11 грудня 2019 року у Луцьку здійснення перевезення пасажирів та багажу стане можливим виключно через оплату проїзду з використанням електронних квитків. Таким чином, розрахуватися готівкою у тролейбусах та маршрутках лучани зможуть лише до 10 грудня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Листопада 2019 09:04
А після 10 грудня на лижі? Більшість людей мають картки Приватбанка, тому логічним кроком було б заключення угод Сітікард з Приватбанком на безвідсоткове поповнення карток для проїзду, як мінімум. Тоді людина в будь-яку хвилину могла б собі безперешкодно і без додаткових витрат поповнити квиток і здійснити проїзд. Також має бути електронна версія квитка, де "рахунок на мобілці" можна попвнити також через Приват24 безвідсотково і оплатити проїзд за допомогою додатка. Це коли буде? Чи таки на лижі, а влітку ровером?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus