USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Попри карантин, на луцький авторинок приїхали продавці. Поліція їх «попросила» звідти

19 Березня 2020 10:01
Попри всеукраїнський карантин і обмежувальні заходи на луцький авторинок приїхали продавці. Поліція провела з ними роз’яснювальну роботу і зрештою вони роз’їхались.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Зазначимо, що чимало автомобілів, які продають на ринку – привезені з Європи, де зараз лютує смертельний коронавірус.

Повідомлення про те, що на авторинку триває торгівля надійшло вранці. Натомість в телефонній розмові директор ринку запевнив, що ринок не працює. Проте поліцейські поїхали перевірити цей факт.

«На місці було 10 водіїв, які запевняли, що приїхали просто так, а не для того, щоб торгувати. Проте з ними провели роз’яснювальну роботу і вони роз’їхались», - зазначає Ольга Бузулук.

Також вона додає, що місто посилено патрулюється і поліція перевіряє, наскільки лучани дотримуються обмежувальних правил.

Нагадаємо, що підприємців, які порушуватимуть у Луцьку умови карантину, з 19 березня штрафуватимуть на суму до 32 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ігор Показати IP 19 Березня 2020 10:21
Нову лінію і Епіцентр перевірили? Зачинили? Там точно більше 10 людей ,ще й в закритому приміщенні. Але докулупатись треба до базару. І в будівельних гіпермаркетах товар точно не з Європи і не з Китаю!!! Молодці!!! Турбуються про людей!?
Ольга до Ігор Показати IP 19 Березня 2020 10:49
ти напевно щойно з Європи корча пригнав і спихнути на авторинку хотів?
Лучанини Показати IP 19 Березня 2020 10:44
Треба скористатися моментом і закрити назавжди той, так званий, ринок ! Розміщений в охоронних зонах високовольтних ліній електоропередач, з грубим порушенням вимог ПДР, постійно блокує доїзд до стратегічних обєктів, не кажучи вже про порушення податкового законодавства, усталених норм життєдіяльності громадян, правил благоустрою, є розсадником антисанітарії і джерелом фінансових махінацій ! Владо, визначайся ! У противному разіб лучани врахують це на місцевих виборах !
скептик до Лучанини Показати IP 19 Березня 2020 10:57
дай своїй жабі заспокійливе. може попустить
Сторонній Показати IP 19 Березня 2020 11:44
Ринки на свіжому повітрі закривають, а магазини в той час без проблем працюють,в Локачах майже всі магазини працюють.
Луцьк Показати IP 19 Березня 2020 19:07
В 9.00 там я на свої очі бачив десь до 20 авто
Луцьк Показати IP 19 Березня 2020 19:19
Таке листя зараз? Закрити все саме легше, а потім буде звіт про дезінфекцію і авто базар буде в том челсі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus