USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Портнов подав заяву проти Порошенка і Парубія за фальсифікацію документів

13 Червня 2019 12:20
Екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань нову заяву про «злочини» колишнього глави держави Петра Порошенка та спікера Верховної ради Андрій Парубія.

Про це Портнов повідомив у Telegram-каналі.

«З огляду на те, що я теж вже був допитаний щодо всіх чотирьох епізодів причетності Порошенко до відмивання коштів, несплаті податків, узурпації влади, зловживанні службовим становищем і державній зраді, щоб не втрачати часу, я подав нову заяву на Порошенко і Парубія», – написав Портнов.

Цього разу заяву подав через докази, які публічно оприлюднили 11 червня на засіданні Конституційного Суду України.

«Коротка фабула в тому, що злочинне співтовариство Порошенко-Парубія сфальсифікувало документи про наявність коаліції й з метою узурпації влади незаконно призначило на ключові пости чиновників, заволодівши контролем над бюджетом і ресурсами держави», – додав Портнов.

Також він зазначив, що за чотирма першим заявами про злочини Порошенка, Державне бюро розслідувань наразі проводить ряд першочергових слідчих дій та допитів.

Нагадаємо, Портнов раніше заявляв, що 23 травня передасть до ДБР заяву та матеріали про те, що «Порошенко легалізував 300 млн доларів доходів через офшорні компанії, уклавши неіснуючу угоду за рахунок вкрадених в української армії коштів». Матеріали стосуються підприємства «Кузня на Рибальському».

Це не перша заява Портнова до ДБР після його повернення до України. Раніше він подав до Бюро заяву про державну зраду вчинену Порошенком. У відповідь ДБР відкрило справу щодо держзради Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
моска львов Показати IP 13 Червня 2019 13:23
Браво !!! А хто Портнова зупинить ??? А його зупинять.
Клава Показати IP 13 Червня 2019 14:48
Портнов ! яким чином після втечі їх влади в казні України лишилось трохи більше 100 тис. грн. ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus