USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Посадовцю Волинської ОДА загрожує до 10 років в'язниці за вимагання хабара

24 Лютого 2020 12:18
Посадовця Волинської ОДА судитимуть за вимагання і одержання хабара.

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вимагання й одержання неправомірної вигоди в сумі 6500 грн посадовцем управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації, інформують у пресслужбі.

Слідство встановило, що в таку суму він оцінив своє сприяння в безперешкодному оформленні підприємству дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Викрили чиновника 09 грудня 2019 року під час вчинення злочину.

Нині його обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) й невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
УКРОП Показати IP 24 Лютого 2020 14:18
Щоб кожна скотина знала, як труїти лучан викидами, причину яких ніяк ен можуть встановити
Їван з Гнідави Показати IP 24 Лютого 2020 15:01
Ага ! Налякали бабу одним місцем ! Дочекайтеся суду і всі будете дуже здивовані!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus