USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посольство Гаїті спростувало інформацію про смерть дружини президента

7 Липня 2021 22:43
Посольство Гаїті в Домініканській Республіці спростувало повідомлення про смерть Мартіни Моіз, дружини вбитого президента Гаїті. Раніше повідомляли, що після отриманих поранень вона померла.

Про це повідомляє El Dia, пише ТСН.

Наразі перша леді госпіталізована і її «життєві показники стабільні».

Тим часом в аеропорту Порт-о-Пренса готується літак, який вивезе Моіз за кордон для подальшого лікування. Наразі розглядаються два можливі напрямки: США і Домінікана.

Нагадаємо, що президента Гаїті Жовенеля Моїза застрелили у ніч на 7 липня. Приблизно о першій годині ночі група невідомих напала на його резиденцію і застрелила президента. Крім того, вогнепальне поранення отримала перша леді країни.

Після вбивства президента головну повітряну гавань Гаїті – Міжнародний аеропорт Гаїті імені Туссен-Лувертюра – закрили. Дві авіакомпанії, що виконують щоденні рейси до столиці Гаїті, скасували свої рейси, заплановані на сьогодні.

Також у країні оголосили воєнний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus