USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Потрібно ввести воєнний стан на окупованих територіях», – нардеп у Луцькраді

30 Січня 2019 11:16
У луцькій міській раді запропонували оголосити війну в Україні, а також запровадити воєнний стан на окупованих територіях.

З такою ініціативою сьогодні, 30 січня, під час пленарного засідання 52-ї сесії Луцької міської ради, виступив народний депутат Віталій Купрій, який, до слова, є одним і кандидатів в Президенти України.

Як зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, як нардеп, Віталій Купрій має право брати участь у сесіях органів місцевого самоврядування, однак як кандидат в Президенти – ні.

Утім, не дивлячись на це, народному депутату дозволили виступити.

З його слів, у Верховній Раді України досі не зробили нічого, щоб Росію визнали агресором та ворогом України в усьому світі.

«Жодної резолюції генеральної асамблеї ООН, що засуджує РФ, як ворога, немає. Це тому, що Порошенко не впорався зі своїми обов'язками. Я хочу внести проект рішення, у якому йтиметься про те, щоб оголосити війну і внести воєнний стан на окупованих територіях. Це допоможе зупинити засилля російського капіталу і, на мою думку, це безкровний шлях для того, що зупинити війну. Я хотів би, щоб ця дискусія стала мирним і юридичним шляхом до захисту інтересів України», - сказав під час свого виступу нардеп Купрій.

На його думку, ООН повинна визнати Росію ворожою державою, мовляв, Генеральну асамблею саме для того й створили, щоб у світі не було війн.

«Ніхто не може звинувачувати Україну, що це ми – агресори. Ми боронимо свою державу, а агресор йде в наступ. Війна є війна, а Путіна треба судити в Гаазькому терміналі», - резюмував народний депутат.

Він поросив луцьких обранців громади підтримати такий його проект рішення до Верховної Ради України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дороги зробiть! Показати IP 30 Січня 2019 12:55
Дороги зробiть
Навуходоносор Показати IP 30 Січня 2019 14:13
Революцию в Гондурасе всегда делать проще, чем дороги ремонтировать и больницы осовременить.
Петя Показати IP 30 Січня 2019 14:32
Я думал будет майдан после того когда узнают, что Петя потратил на Мальдиваз 500 тыс. дол. Я думал после того как станет известно что фонд президента Пети и фонд его жены Марины из бюджета получили 1милрд. гр. и 708 милл. гр. Будет майдан! Но нет тихо, а боевые герои АТО всё рвутся на войну с Россией, им на 5 году войны обьявили, что Россия совершила агрессию! Стою на асфальте я в лыжы обутый или лыже не едут или я украинец!Украинские СМИ втюхивают Вам, что власть Украины ворует для того чтобы ворованные деньги тратить на войну, а повышение цен это благо для украинца!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus