USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Працював інструктором з фітнесу: подробиці про новозеландського стрілка

15 Березня 2019 19:39
Брентон Таррант, який розстріляв людей в одній з мечетей в Новій Зеландії, працював тренером у спортивному залі у місті Графтон, а також подорожував до Північної Кореї.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на АВС.

Працівниця тренажерного залу Трейсі Грей розповіла, що після закінчення школи у 2009 році стрілок до 2011 року працював в спортзалі. Після цього він поїхав подорожувати до Азії і Європи. «Думаю, що щось змінилося в ньому за ті роки, які він провів за кордоном», – сказала вона.

За словами Грей, Таррант не був схожий на людину, яка цікавиться вогнепальною зброєю. Вона запевняє, що він був у всіх відносинах зразковим інструктором з фітнесу, який старався з усіх сил допомагати людям. «Я, чесно кажучи, не можу повірити, що хтось, з ким я мала щоденні відносини, з ким спілкувалася, здатний на щось настільки екстремальне», – сказала вона.
Також повідомляється, що терорист подорожував в Північну Корею. Так, на одній із світлин він зображений разом з туристичною групою, яка відвідує пам’ятник Самджийон.
Як повідомлялося, 15 березня в новозеландському місті Крайстчерч 28-річний австралієць на ім’я Брентон Таррант разом зі спільниками увійшов у дві місцеві мечеті і розстріляв там людей. Все, що відбувалося, він знімав на GoPro.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus