USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Президент не виняток: Зеленському також заборонили тимчасово відвідувати зону ООС

4 Серпня 2021 11:29
Під дію заборони головнокомандувача ЗСУ відвідувати чиновникам зону ООС на Донбасі потрапив і президент України Володимир Зеленський.

Про це з посиланням на Генштаб повідомляють Українські новини.

Причиною заборони, який ввів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, називають процес передачі посади командувача Операцією об’єднаних сил. Чиновникам і парламентаріям не можна відвідувати зону ООС протягом 10 днів.

«Заборона поширюється на всіх. Якщо всі, то всі, ніяких винятків бути не може», – повідомили в Генштабі.

Президент також не є винятком.

У відомстві зазначили, що така заборона – звичайна практика.

«Нічого екстраординарного в цьому немає», – відзначили в Генштабі.

Цю подія прокоментував телеграм-канал Політика країни.

«Після скандалу з забороною Разумкова їхати на Донбас, командування ЗСУ вирішило показати, що ця заборона стосується не тільки спікера, а й усіх інших чиновників (на час ротації керівництва Операцією об’єднаних сил).

Включаючи президента Зеленського. Хоча і не зовсім зрозуміло як взагалі можна заборонити головнокомандувачу виїжджати в розташування військ. Але український піар традиційно нещадний до логіки», – пише телеграм-канал.

Нагадаємо, через те що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний тимчасово заборонив відвідувати посадовим особам зону проведення Операції об’єднаних сил, був зірваний візит Дмитра Разумкова на Донбас, який повинен був відбутися 3 серпня.

Джерело СТРАНА.ua в парламенті повідомило, що таке рішення - це спроби Банкової встановити монополію на спілкування з армійцями і показати, що робити це може тільки президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 4 Серпня 2021 18:48
він що.збирався? хоч він виняток.
Я Показати IP 4 Серпня 2021 21:05
на фіга ті клоуни там потрібні????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus