USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Основні напрями зусиль окупантів – зона ООС, Маріуполь та Миколаїв», – Арестович

14 Березня 2022 16:18
В післяобідньому зверненні 14 березня радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що ситуація на фронті залишається контрольованою воєнно-політичним керівництвом України.

З його слів, збройні сили України завдають потужних ударів по противнику в районах його зосередження. Зараз можна сказати, що ворог визначився з основними напрямками оперативних зусиль – це зона ООС, Маріуполь та Миколаїв. На Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині ситуація залишається більш спокійною.

Читати ще: Піти на Луцьк чи на Рівне – це самогубство для окупантів, – Арестович

«Частину своїх військ противник перекидає на південь або на схід нашої країни. Це все змогло статися завдяки мужньому супротиву жителів Києва і сил оборони столиці, Чернігова, Харкова і Сум. Противник стає в оборону. Ми завдаємо по ньому ударів і наступальних дій він не вчиняє», – зазначив Арестович.
Також він повідомив, що протягом доби відмінно відпрацювали наші повітряні сили, збивши щонайменше сім літальних апаратів ворога, зокрема чотири літаки, два вертольоти, один БпЛА, а також крилаті ракети, кількість яких встановлюють.

Читати ще: За добу повітряні сили ЗСУ знищили чотири літаки та три вертольоти окупантів

«Уночі противник завдавав удари у відповідь по містах України, до чого ми вже звикли, на жаль. Але це намагання помститися нам за дуже вправну роботу наших повітряних сил, ударних підрозділів, ракетних військ та артилерії, які завдали нищівних ударів по противнику в Херсонській області, в зоні ООС та на Київщині», – резюмував Олексій Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus