USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проблемні сходи в Луцьку відремонтують

9 Листопада 2011 12:13
Сходи до залізничного перону із мосту між проспектами Соборності та Перемоги в Луцьку відремонтують, але не цього року. Причина традиційна – брак коштів.
Про це йшлося 8 листопада під час круглого столу в Луцькому прес-клубі реформ, - повідомили організатори.
Мета зібрання полягала в обговоренні проблеми стану спусків, прилеглих до шляхопроводу, та в пошуку консенсусу у вирішенні цієї проблеми.
Організатори круглого столу зробили для гостей фотопрезентацію проблемних сходів, та показали відеоматеріал з театралізованої акції , яка відбулася 2 листопада. Таким чином, акцент розмови був поставлений на обговорення ремонту сходів.
Депутат Луцької міськради Анатолій Бірюков розповів, що надсилав запит щодо їхнього стану та безпосередньо розмовляв на цю тему з міським головою Миколою Романюком. Мер знає, що проблема існує, проте у цьому році коштів на ремонт немає.
Бірюков не лише підтримав ініціативу активістів щодо ремонту сходів, але й порушив питання про впорядкування прилеглої ділянки з боку залізничного вокзалу.
Чиновники ж запевняють, що цього року виділено на ремонт шляхопроводу майже 220 тисяч гривень і за ці кошти було зроблено уже не поточні роботи, а капітальні (ремонт та фарбування колесовідбою, влаштування тротуару з правого боку, влаштування пандусів, а також ремонт аварійної сходинки).
Торік на реконструкцію мосту виділили 70 тисяч. Існує ще одна проблема – відсутність технічних паспортів на мости та шляхопроводи по всьому місту (а їх, до речі, понад 20).
Точніше, вони існують, але з даними за 80-ті роки минулого століття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 9 Листопада 2011 13:22
Вже ви всі хочете, щоб той Романюк за рік часу все зробив і поладив, те що неладилось десятиліттями. Він ітак зробив аж занадто багато за такий короткий термін.
Лучанин до Я Показати IP 9 Листопада 2011 15:59
Шановний, все псується з часом. Дещо вчора можна було і не робити, дещо сьогодні ще можна не робити, а дещо завтра вже буде пізно робити. Просто все назбиралось докупи і дещо вже не чекає. А Романюк, сам власне нічого не робить, нна це є відповідні служби, які і тоді і зараз нічого робити не хочуть.
Місцевий Показати IP 9 Листопада 2011 19:23
Особисто моє ставлення до Романюка змінилося на позитивне після добудови переходу, ремонту зупинки біля старого р-ку і т.д. АЛЕ ТЕ З ЯКИМ ПОСПІХОМ І ЯК "КОРЯВО" ПОКЛАДЕНА БРУКІВКА В ЦЕНТРІ - ЦЕ Ж ЖАХ! Такі кошти і кожна десята надщерблена, мені соромно вести в центр іноземців :( Знову перемогла партія і комсомол, головне "к празднику всё сделать".
агент 007 Показати IP 9 Листопада 2011 21:15
Бруківка в центрі міста халявна і без всякої якості, ГАНЬБА .Скоро там буде просто пісок. Зайдіть в старе місто о там бруківка СУПЕР на віка.Тупі комсомольці розуму так і не набрались.
НИГЕР,КАК ВСЕ Показати IP 10 Листопада 2011 08:46
а на хрена заканчивали строительство под дату,как в совке ??? этот мост обошолся в несколько раз дороже и чинуши поимели себе бабла. НА КОЛ ЧИНОВНИКОВ И РЕГИОНАЛОВ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus