USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проник до будинку іншого чоловіка та погрожував пістолетом: лучанин влаштував сцену ревнощів ексдружині

5 Грудня 2021 20:58
Судили лучанина, який проник до будинку в Боголюбах та залякував колишню дружину вбивством. Також під час затримання чоловік стріляв в повітря і погрожував поліцейським.

Луцький міськрайонний суд призначив дебоширу умовне покарання терміном на півтора року.

9 травня о 7.30 лучанин незаконно проник у будинок в Боголюбах, де погрожував вбивством власнику та своїй колишній дружині, маючи при собі пістолет. Невдовзі на виклик прибули працівники поліції, однак обвинувачений почав здійснювати їм опір, здійснивши п’ять пострілів та погрожуючи вбити правоохоронців.

У суді чоловік визнав свою вину та розповів, що перебував у шлюбі із потерпілою до березня 2021 року. У день злочину під дією ревнощів він прибув до будинку потерпілого, біля якого побачив автомобіль колишньої дружини. Перелізши через паркан, він потрапив на територію. Розбивши задні двері, проник у будинок, піднявся на другий поверх і з балкону побачив, як його колишня дружина вибігає з будівлі. Він не заперечував, що мав при собі пістолет, яким стріляв у повітря, а також погрожував потерпілим та поліцейським вбивством.

У суді постраждала фактично підтвердила слова свого колишнього чоловіка. Вона також подала цивільний позов, зазначивши, що обвинувачений пошкодив її авто рукояткою пістолета. Його дії вона сприйняла, як загрозу своєму життю та здоров'ю. Просила суд суворо покарати обвинуваченого.

Підтвердили слова обвинуваченого і поліцейські, які в день злочину прибули на виклик. Вони розповіли, що обвинувачений здався лише після приїзду другого екіпажу правоохоронців.

Суд визнав чоловіка винним, призначивши йому 2,5 року позбавлення волі, а потім замінив на 1,5 року умовного терміну. Також стягнув з лучанина на користь ексдружини 50 тисяч гривень матеріальної шкоди та 10 тисяч гривень моральної шкоди. Натомість потерпілому дебошир заплатить 12 тисяч 607 гривень матеріальної і 10 тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Че Показати IP 5 Грудня 2021 21:07
Гуманізьм і толерастность - наше всьо.
дідо Показати IP 5 Грудня 2021 21:11
за замах на вбивство умовний термін ...хтось взяв великі гроші..
баба до дідо Показати IP 6 Грудня 2021 09:41
Хто це ж може бути? Як прізвище судді?
Ілля Показати IP 5 Грудня 2021 22:40
Яка ж дорога жіноча *****
2343 до Ілля Показати IP 6 Грудня 2021 08:46
Твоя д..а дешевша?
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2021 01:05
Нема мозгів - рахуй каліка...
Андерсон Показати IP 6 Грудня 2021 08:51
Не здивуюся, що або мент бувший або прокурор, такий висновок напрошується через наявність пістолета та смішний строк, що присудили. Шо то за товариш такий? хто його знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus