USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Просять допомогти терміново зібрати кошти, аби врятувати життя професора луцького вишу

12 Червня 2019 18:30
Викладачів, студентів та випускників факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, а також усіх небайдужих просять допомогти терміново зібрати кошти на лікування професора Ярослава Шабали.

Про це у Facebook написала заступник декана історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Тетяна Яцечко-Блаженко.

«Оскільки сума цього лікування непідйомна для родини, просимо усіх небайдужих відгукнутися», – написала вона.

Як інформує ZIK, Ярослав Шабала уже пройшов значний медикаментозний курс, але потребує допомоги і в подальшому, адже попереду – ще курс лікування.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк: 5168-7427-2259-0035 Шабала Ярослав Миколайович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлія Показати IP 14 Березня 2019 08:51
Дуже змістовно....дякую за статтю. Яка сума потрібна на лікування і чим захворіла людина....?
Анонім Показати IP 12 Червня 2019 20:12
Що за цікавість? Існує ж якась медична таємниця, щось особисте. Можете допомогти - допоможіть. Може, людина не хоче чи не може оприлюднювати свій діагноз. Це ж не значить, що він не може розраховувати на допомогу, не втамувавши любопитство людей. Чим би він не хворів - бажаю швидкого одужання і успіхів у збиранні коштів на лікування.
Миколай Показати IP 13 Червня 2019 00:27
Шановні волиняни і лучани! Погоджуючись з коментарем "Аноніма", хочу і я просити всіх, хто може відгукнутись: хто добрим словом, хто - копійкою, зголосіться! Тут справді - чорна біда! Ярослава Миколайовича, скромну, чуйну, прекрасної душі людину, у розквіті творчих сил з ніг валить страшна недуга. За радянської (вже багатьма проклятої) пори такі хворі перебували винятково на державному медичному забезпеченні, а тепер... навіть родина професора Незалежної не спроможна самостійно щось зарадити, щоб вийти із такого лиха та скрути. Ціни на ліки - захмарні, рахунок іде на десятки тисяч. А тепер Ярославу Миколайовичу потрібно ще витримати невідкладну і надто важку операцію... І знову, кляті гроші... тому колеги й просять у всіх, небайдужих до чужої біди людей, колективної допомоги. Хворий, як може, бореться з недугою і не втрачає оптимізму й надії на одужання. Будемо надіятись і ми. Кріпіться, Ярославе Миколайовичу. Все буде добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus