USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Приміщення міської лікарні на Волині відремонтують за майже 3 млн

23 Липня 2023 18:41
Поточний ремонт запланували у приміщеннях Берестечківської міської лікарні, що на вулиці Незалежності, 71. Роботи хочуть здійснити цього року.

Тендер на ремонт заклад охорони здоров’я оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників приймають до 26 липня.

Очікувана вартість робіт у Берестечківській міській лікарні становить 2,843 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, мають відремонтувати фоє, ґанок (перший поверх), коридор, бухгалтерію, лабораторію, рентген-відділення, фізіотерапевтичний кабінет і санвузол (другий поверх).

Роботи передбачають заміну покриття підлоги, улаштування плінтусів, опорядження поверхонь стін, ремонт штукатурки, улаштування покриття з керамічних плиток, укладання стельових плит, заміну унітазів і умивальників, монтаж світильників, заміну вимикачів і розеток, прокладання ізольованих проводів, ремонт мозаїчних підвіконних дошок та інше.

Ремонт приміщень Берестечківської міської лікарні мають закінчити до 31 жовтня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме п’ять років.

Нагадаємо, цього року планують здійснити капітальний ремонт третього поверху поліклінічного відділення комунального підприємства «Луцька центральна районна лікарня» Підгайцівської сільської ради, що на вулиці Теремнівській, 100 в Липинах.

Також протягом року в обласній психіатричній лікарні міста Луцька, що на вулиці Теремнівській, 98 у Липинах, мають відремонтувати перехідні галереї. На роботи спрямують майже шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus