USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікарня у Ковелі потерпає від «аптечних царів»

5 Березня 2014 12:43
Залізнична лікарня не має можливості отримувати лікарські засоби у аптеці через заборону очільника «Волиньфармпостач».

Депутатський запит до директора державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Михайла Півнюка озвучив депутат Іван Смітюх під час 24 позачергової сесії Волиньради 5 березня.

Зі слів депутата, лікарня обслуговує 16 тисяч осіб, погано фінансується через неправильне ставлення чиновників до галузі медицини.

Як повідомив Іван Смітюх, члени колективу лікарні звернулися до нього та повідомили, що Михайло Півнюк відмовляє їм обслуговуватися та отримувати певні лікарські засоби у аптеці №12.

Зі слів депутата, причиною є нечесна аптечна конкуренція та існування «аптечних царів».

З залу лунали репліки про те, що вказана лікарня непотрібна. Іван Смітюх відповів, що нація настільки хвора, що лікарень не може бути забагато.

Депутат Святослав Кравчук зазначив, що у такому стані, в якому перебуває медичний заклад, його потрібно передати територіальній громаді Ковеля, щоб її використали за цільовим призначенням та, можливо, зробили ремонт та добудували приміщення поліклініки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковель Показати IP 5 Березня 2014 12:56
Нація хвора насправді!Такими запроданцями як ти і твій брат,який просив путіна захистити вас,наволоч".Тепер ми маємо вмирати,щоб ви,виродки жирували і далі????Геть в Московію,зрадники!
Залізничник Показати IP 5 Березня 2014 14:18
Сволота не чіпайте нашу лікарню. Завдяки страховим внескам я знаю, що коли захворію - лікування буде безкоштовним (восени 2 тижня лежав і жодної копійки не заплатив). А тільки наша лікарня перейде в місто як тут же появляться добровільні пожертви
цих Показати IP 5 Березня 2014 16:44
с* ук з так званих державних аптек та пріватних мєнтовскіх аптекоутворень вони своїми руками і робили..і їхнім начальникам і гроші йшли..бач які прозріння..а тендери державні..сядуть всі з часом .квиткі від партій не спасуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus