USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Путін у розмові з Макроном та Шольцем заявив про намір визнати «ЛДНР»

21 Лютого 2022 20:32
Президент РФ Володимир Путін під час телефонної розмови з канцлером Німеччини Олафом Шольцем та президентом Франції Еммануелем Макроном заявив про готовність підписати указ про визнання незалежності «ДНР» та «ЛНР».

Про це повідомляє пресслужба президента РФ, передає ТСН.

«Володимир Путін інформував про підсумки розширеного засідання Ради Безпеки Російської Федерації, на якому розглядалася поточна ситуація навколо Донбасу в контексті ухвали Державної Думи щодо визнання «ДНР» та «ЛНР». Сьогодні ж надійшли звернення керівництва «ДНР» та «ЛНР» про визнання їхнього суверенітету», – йдеться у заяві Кремля.

Читати ще: МЗС: Визнання Росією «Л/ДНР» означатиме її вихід із Мінських угод

Президент країни-агресорки у переговорах з лідерами Франції та Німеччини вкотре звинуватив українську владу у «розв’язанні» військового конфлікту на Донбасі. За підсумками розмови Путін повідомив, що найближчим часом планує підписати відповідний указ.

«Президент Франції та Федеральний канцлер ФРН висловили розчарування таким розвитком», – сказано у повідомленні.

15 лютого депутати Держдуми Росії ухвалили звернення до президента РФ Володимира Путіна щодо визнання самопроголошених «Л/ДНР». Відповідний проєкт постанови зібрав 351 голос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГIсть Показати IP 21 Лютого 2022 22:09
Краше миру нIчого немаэ
ПТН ХЛО до ГIсть Показати IP 22 Лютого 2022 02:13
Расєя і мир це речі не сумісні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus