USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Резніков розповів, скільки іранських дронів залишилося у РФ

14 Жовтня 2022 17:34
На озброєнні у Російської Федерації сьогодні є близько трьохсот іранських дронів.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков під час інформаційного телемарафону, передає УНІАН.

Урядовець додав, що росіяни намагаються закупити ще кілька тисяч таких дронів.

Читати ще: В Україні збирають кошти на «Ловця Шахедів». Серед усіх, хто задонатить, розіграють браслети з автографом Залужного

«Чи воно станеться, чи ні, ми з вами побачимо. Але маємо бути до цього готовими, тому ми не сидимо на місці. Розробляємо системи їх пригнічення, придушення. Наші військові їх збивають, вже навчилися це робити. І ми розбираємо всі деталі до нюансів. Дивимось, які електронні «мізки» в них і, відповідно, готуємо різні системи протидій», – сказав він.

А секретар РНБО Олексій Данілов своєю чергою заявив, що у Росії нині залишилося 25-28% високоточних ракет від тієї кількості, що була станом на 24 лютого. Він також наголосив, що країна-агресор з кожним днем слабшає, проте ракет радянського зразка, зокрема С-300, у неї ще трохи залишилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus