USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Родоначальники радикального шансону «Ляпіс 98» та Сергій Міхалок виступлять у Луцьку

12 Червня 2019 13:43
У Луцьку відбудеться концерт родоначальників радикального шансону, оркестру, який не має аналогів у світі, «Ляпіс 98» та його незмінного лідера Сергія Міхалка.

«Кожен їхній концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій – це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди», – пишуть організатори.

13 червня в Луцьку, оркестр «Ляпіс 98» та Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», яке складається тільки із золотих хітів і улюблених пісень, які співають уже кілька поколінь.
Детальніше про подію тут.

Дата :

13 червня 2019 о 19:00

Місце : РЦ «Промінь»

Інформаційні партнери події : Волинь Online, Волинські Новини, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Квитки можна придбати :

- Каса #TikhonovAgency : Бар П’ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

- concert.ua

- lutsk.karabas.com

- Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

- kasa.in.ua

Довідка за телефонами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus