USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Російські наративи»: Гордон прокоментував чутки, що йому можуть пред'явити підозру в держраді

7 Серпня 2022 18:37
Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон прокоментував інформацію про те, що йому незабаром можуть оголосити підозру у держзраді.

Про це пише Політика країни.

«У мене є інформація, що серед людей, які розповсюджують подібні чутки, дуже багато шизофреніків та хворих на голову. І є інформація, що у нас в країні дуже багато російської агентури, яка поширює російські наративи. Це єдина інформація, яка в мене є» , – прокоментував Дмитро Гордон.

Також він відреагував на те, що інформація щодо підозр у держзраді почала з’являтися у телеграм-каналах близьких до Офісу президента.

«Мені важко зрозуміти, хто з ким афілійований, але мені смішно, і я вголос сміюся. Що таке телеграм-канали? Це взагалі ні про що. Я навіть не знаю, як сприймати таку дурість. Тим паче, російську дурість. Я єдина людина в Україні, якій за всі 30 років незалежності, незабаром 31, проти якої Росія застосувала небувалий комплекс заходів: кримінальну справу за трьома чи чотирма статтями, внесення до реєстру терористів та екстремістів, розшук, і нарешті заочний арешт. Тому коли я чую, що хтось таке каже, я дуже сміюся. Передаю всім привіт», – зазначив Гордон.

Читати ще: Телеведучому Савіку Шустеру заборонили в'їзд в Україну, – ЗМІ

Крім того, телеведучий прокоментував інформацію щодо розслідування справи про держзраду ексглави СБУ Ігоря Смешка.

«У мене таких даних немає. Я вважаю, що це фейк. Ігор Петрович Смешко є людиною, яка все життя була близькою з американськими та європейськими спецслужбами. І до Росії мав таке саме відношення, як свиня до апельсину», – сказав Дмитро Гордон.

Нагадаємо, наприкінці липня Московський суд заочно заарештував українського журналіста Дмитра Гордона за звинуваченням «у поширенні фейків про російську армію, екстремізм і заклики до агресивної війни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Серпня 2022 19:39
На мою думку, крім гордона, смешка і ахметова, до цієї банди зрадників причетний і разумков, те що вони витворяли півроку до війни на телеканалах інакше як підготовкою до держперевороту не назвеш, тут великим 'експердом' не треба бути, щоб зрозуміти. А скільки їх ще тут тих невідкритих 'консерв' на різних рівнях? Думає гордон,що заспівав дурну пісеньку про соловйова і алібі готове -автоматично записаний у лави патріотів. Ці путінські глисти готували ґрунт для вторгнення, було б добре, якби їх повиявляли .
"сцикун"втікач Показати IP 7 Серпня 2022 20:26
що, дімочка? висловлювався за закриті кордони??? підлизнув zеленому? от і вигрібай...
Лена Показати IP 10 Серпня 2022 16:52
Хитрий Гордон. Вжепочав Зеленського хвалити , а перед війною як говорив?Хитрий лис Гордон!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus