USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Краще людина без досвіду, ніж сволота: Гордон зробив неочікувану заяву

3 Січня 2019 10:39
Про інтерв’ю з Володимиром Зеленським, підсумки року і кандидатів, які пройдуть до другого туру президентських виборів, розповів журналіст Дмитро Гордон, пише Антикор.

Про кандидата Зеленського та майбутню владу

Зеленський був щирим у розмові зі мною. Ним керує мотивація людини, яка хоче щось змінити в своїй країні. Людина, яка має досвід в політиці, але є сволотою – набагато гірше, ніж людина, яка не має досвіду в політиці, і є нормальною..

Те, що актор і комік Зеленський, якого іноді називають клоуном, йде у велику політику, це не означає, що якщо він стане президентом, то як президент він буде гіршим, ніж зек, що двічі сидів, чи хтось інший, хто не тримає своїх обіцянок.

Ми бачили успішних людей з акторського цеху, того ж Рональда Рейгана. Люди інтуїтивно шукають того, хто допоміг би їм повернути віру в справедливість і в свою країну.

Наші політики вкотре показали, що вони не думають про людей. Для них Україна – це місце для викачування грошей.

Наступний рік – це рік надій на нового президента, який буде переживати за Україну, і намагатися її поліпшити. Також будемо сподіватися, що восени оберуть до Верховної Ради адекватних і просвітлених людей, які зрозуміють, що це їхня історична місія, і треба цьому відповідати.

Якщо все буде йти так, як йде сьогодні, то в другому турі ми побачимо Володимира Зеленського і Юлію Тимошенко, а можливо і Анатолія Гриценка.

Ми побачимо цікаву боротьбу в останні три місяці.

На виборах президента працюють великі гроші, креативна думка, щирість. Упевнений, що ще кілька людей заявлять, що йдуть в президенти.

Коли отримуєш більше інформації, поступово ти стаєш іншою людиною, і розумієш, що відбувається насправді. Потрібно берегти Україну, вона зараз дуже цього потребує. Якщо не збережемо – ніколи собі цього не пробачимо.

Додамо, що сам Зеленський зізнався, що не може поїхати до Росії, оскільки там йому погано.

«Не важливо, хто що скаже, це моє внутрішнє», – зазначив актор, додавши, що він не осуджує артистів, які їздять на заробітки до РФ.

«Це їхнє бажання, це все на рівні моралі і внутрішнього відчуття», – наголосив Володимир Зеленський, додавши, що усі живуть, як можуть, але йому у Росії неприємно.

Раніше керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який оголосив про свій намір йти у президенти, він збирає команду через спеціальний сайт https://ze2019.com/team. Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 150 тисяч прихильників актора – попри те, що у перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї здійснили потужну хакерську атаку. За повідомленням студії «Квартал 95» у Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 млн запитів.

Також повідомлялося, що 1+1 пояснив, чому Зеленського у новорічну ніч показали раніше за Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Січня 2019 10:47
100%!!! Тільки Зеленський більш нема на кого надіятись!!!
скептик Показати IP 3 Січня 2019 11:04
благими намірами вистелена дорога в пекло. у ющика також були благі наміри.
Анонім до скептик Показати IP 3 Січня 2019 12:07
А ти сам зламаєш систему?Добре сидіти на дивані і когось гадити,а що ти зробив?Президент не витре тобі дупу і не зробить з тебе людини,якщо ти сам цього не зробиш.Серед тих"кандидатів"один Зеленський виглядає реальним,давно пора міняти колоду і грати новими картами.Ті вже приїлись і себе показали,ще спірне питання хто з них більший артист. Грають ролі і Бога згадують і газ дешевий..вішають нам,а ми і далі за них голосуємо,а потім за їхніх дітей і онуків будемо голосувати
Ага Показати IP 3 Січня 2019 13:39
А якщо людина без досвіду то вона автоматино НЕ сволота? Щось в цього товарища з логікою явні проблеми.
Ісса Ндойє Показати IP 3 Січня 2019 15:30
Його зьідять як не прикро ...
Правда Показати IP 4 Січня 2019 09:54
Хто такий цей гордон,щоби давати якісь оцінки.Медійний популіст і "базікало".
ан Показати IP 4 Січня 2019 10:01
а може варто ризикнути ? І гоосувати за Зеленського? бо Юлька теж олігархша ще та. та і з старих кадрів вона. Така сама як порох. Говорять то вони всі гарно перед виборами а потім вибачте пробачте що всрався.
Аноним Показати IP 6 Січня 2019 22:47
человек без опыта автоматично не сволочь? нет конечно только как говорил Жванецкий выбирайте очень просто по лицу у нормальных людей там лицо а у этих задница. Так вот у Зеленского все таки лицо вот потому и не сволочь. Я уже оставлю тот момент в стороне что Гордон с Зеленским знаокмы лично и имеют какое то мнение друг о друге и видимо он не считает Зеленского сволочью.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus