USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Російського генерала Суровікіна позбавили повноважень, його долю ще вирішують, – ГУР

18 Липня 2023 11:24
Заступник командувача об'єднаного угрупування військ росії в Україні генерал Сергій Суровікін перебуває на території рф. Він фактично позбавлений повноважень, його долю ще вирішують.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Главком.

За словами Юсова, після невдалого бунту ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина у країні-агресора «жаби змагаються з гадюками», а Суровікін фактично позбавлений своїх повноважень.

«Якщо говорити про його подальшу долю, то побачимо, вона ще не вирішена», – додав він.

Читати ще: Зроблять цапом-відбувайлом: як Кремль може використати арешт генерала Суровікіна

Нагадаємо, головнокомандувач повітряно-космічних сил РФ, заступник командувача російського угруповання в Україні Сергій Суровікін був заарештований після спроби держперевороту ватажка приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина.

Раніше повідомлялося, що Суровікін був секретним членом «Вагнера».

Також американські ЗМІ писали, що російський генерал заздалегідь знав, що ватажок «вагнерівців» Євген Пригожин планував військовий заколот у РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 18 Липня 2023 22:03
Так, це нам , ну дуже цікаво, прямо аж-аж !)) Н .........й нам потрібен той лисий бубон, писуни, вам більше нема за що писати ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus