USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Батькам на радість: у Волинському перинатальному центрі виписали перше немовля. Фоторепортаж

14 Вересня 2019 20:35
З 12 вересня у центрі народилося вже 4 дитини – усі хлопчики. Стан мам і дітей нормальний. І доки інші немовлята набираються сил, сьогодні, 14 вересня, перший маленький клієнт медзакладу їде з батьками додому.

На четвертому поверсі перинатального центру тривають останні приготування до святкового моменту. Саме тут знаходиться кімната виписки, і сьогодні у її стінах вперше пролунають і дитячий плач, і щирі побажання батькам, і слова вдячності медикам. Персонал приготував для малюка Тимофійка та його батьків Ірини та Андрія подарунки. Це набір символічних солодощів і дитяча постільна білизна.
Очільниця Волинського обласного перинатального центру Ірина Горавська наголошує, що сьогодні для усіх особливий день. Адже довелося чекати довгих 18 років, аби центр запрацював. І перше немовля, яке народилося в його стінах, назавжди увійде в історію. «Про це і офіційний документ свідчить – під номером 1», – усміхається Ірина Горавська. У ньому зазначено, що Тимофій Андрійович народився 12 вересня о 15.20.
Теплі слова промовив і медичний директор з педіатрії та неонатології Микола Гнатів. Він жартує, що наразі у центрі збирають футбольну команду: «Народиться 11 хлопців, а тоді вже й дівчатка будуть».
Привітала щасливих батьків і особлива гостя – голова Волинської обласної ради Ірина Вахович. Вона побажала малюку здоров’я та запросила усіх майбутніх мам скористатися послугами «Будинку щастя», як називають центр його персонал. Зворушені батьки, у свою чергу, подякували всім і за подарунки, і за турботу, і за почуття справжнього сімейного затишку, який відчули тут.

Фото Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 14 Вересня 2019 20:56
Гарні фото, хороший початок
знаю Показати IP 14 Вересня 2019 23:03
Гнатів хороший спеціаліст,да Боже йому здоров'я.
Мама до знаю Показати IP 15 Вересня 2019 09:37
Так, він найкращий!
Яцик до Мама Показати IP 15 Вересня 2019 22:20
Тільки разом!
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2019 15:18
Як капсулу закладали при Клімчуку квартиру однокімнатну обіцяли першому хто народиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus