USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розгляд питання щодо оренди ділянки на Театральному майдані відклали

26 Листопада 2018 23:06
Розгляд питання щодо поновлення оренди ділянки у центрі Луцька для фірми, яка планувала будувати пішохідний перехід, вирішили відкласти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада.

На розгляд членів комісії винесли проект рішення про поновлення договору оренди землі ТОВ «ТЦ «МАГНІТ» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Йшлося про поновлення оренди земельної ділянки на Театральному майдані строком на 3 роки з дати закінчення договору оренди землі (до 06.09.2021), площею 0,6064 гектара.

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, під час пленарних засідань сесій міськради депутати раніше розглядали питання як про поновлення, так і про відмову в поновленні оренди ділянки. Наразі питання вивчають і збирають висновки та пропозиції. Отже, він пропонував наразі зняти документ з розгляду. Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2018 08:45
За стільки років, шо "Магніт" орендує земельну ділянку, якшо хотіти, то можна було збудувати не тільки підземний, але і підводний, і наземний, і повітряний та інші торгові центри. Зате вони повністю продемонстрували таку неспроможність та імпотентність. Як собака на сіні лежать. Ще років двадцять тому така будова може і була в тренді. Сьогодні ж таке будівництво, та ще й по такому проекту, не актуальне , нікому не потрібне та й шкідливе для міста. Бо судячи з потенційних можливостей забудовника такого об'єкту вони не осилять, але викопати посеред площі велику яму, яку заллє водою, оголити інженерні комунікації, заблокувати міські дійства на центральній площі, наразити на небезпеку пішоходів - то цілком ймовірно. А з другого боку, що головне , вони не бачать зміну кон'юктури. Хлопці, покрутіть головою і ви самі зрозумієте, що ваш торговий центр приречений існувати лиш на папері і більш ніде. Та й то не дуже його показуйте, щоби не злити багатьох .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus