USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розкол «Самопомочі»: у Київраді саморозпустилася фракція

11 Вересня 2018 13:59
Фракція «Самопоміч» у Київській міській раді припиняє свою діяльність. Про це заявив її голова Сергій Гусовський у вівторок на прес-конференції.

Фракція прийняла таке рішення на загальних зборах, в якому взяли участь 19 із 22 депутатів Київради від партії «Самопоміч»

У заяві йдеться про незгоду з діями і рішеннями керівництва партії щодо оцінки діяльності фракції.

Останні події, що відбуваються навколо політсили Садового по всій Україні, змушують думати, що партія «Самопоміч» валиться, як доміно! Зокрема, у Хмельницькому ще на початку весни з фракції у міській раді вийшли четверо депутатів, перейшовши до БПП. Тим часом, на Прикарпатті через скандал із вибором голови місцевого осередку політсили, з партії вийшло 50 членів. Люди протестували проти незаконного, на їхню думку, обрання керівника. Тоді ж з партії вийшов колишній голова фракції «Самопоміч» у Волинській обласній раді Михайло Імберовський. Своє рішення він мотивував відсутністю командної роботи та стратегічного бачення розвитку політичної сили.

Влітку у Харкові склав повноваження та вийшов із партії заступник голови фракції «Самопоміч» в облраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ РОЗСИПАЄТЬСЯ «САМОПОМІЧ» НА ВОЛИНІ?

Ба більше, події останнього тижня знову нагадали про «розкольні настрої» у осередках партії «Самопоміч» - 6 вересня виконавчий комітет «Об’єднання "Самопоміч» виключив чотирьох депутатів Київської міської ради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука з членів партії.

У заяві партії йдеться, що причина виключення – «завдання значної шкоди репутації політичної сили».

Тим часом, сам виключений з «Об’єднання «Самопоміч» депутат Київської міської ради Сергій Гусовський вважає, що причиною такого рішення став страх керівництва партії на початку виборчих перегонів. Мовляв, це "спроба розправи з незручною київською командою».

За його словами, два останні роки депутати намагалися встановити ефективні стосунки між командами Києва і Львова.

«На початку виборчих перегонів острах керівництва партії щодо київської команди став причиною рішення, яке було прийнято виконкомом партії», - заявив він.

Відтак, сьогодні, 11 вересня, стало відомо, що фракція «Самопоміч» у Київській міській раді припиняє своє існування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «САМОПОМІЧ» – ЦЕ БІЗНЕС-ПРОЕКТ ОЛІГАРХА САДОВОГО, – РОЗСЛІДУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus