USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Серед активістів Волині – розкол

14 Червня 2014 18:00
Волинські активісти Правого сектору та Автомайдану України розсварилися. Члени організацій повстали начебто проти авторитаризму серед їхнього керівництва. Про розкол всередині цих угрупувань повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зі слів громадського активіста Володимира Бакуліна, лави організацій Правий сектор та Автомайдан України рідіють. Мовляв, люди йдуть, бо буремні часи революції минули. Проте деяких неугодних «чорнопіарними методами» намагаються виключити з організацій.

На думку «вигнанців», їх звільняють з організацій, щоб ті не заважали добратися до мети тим керівникам громадських організацій, які хочуть зайняти «прибуткові» крісла.

Зі слів активіста Володимира Бакуліна, Правий сектор перетворюється в авторитарну громадську організацію, де рішення ухвалюються двоосібно – Данильчуком та Тимощуком.

Він також розповів, що всередині громадської організації вже немає обговорень з іншими її членами щодо проведення акцій, ведення своєї діяльності тощо. Натомість керівництво вирішує свої «шкурні питання».

Крім того, зі слів Володимира Бакуліна, керівництво Правого сектору намагається всунути своїх людей на керівні посади.

Те саме про організацію «Автомайдан Україна» розповів активіст Сергій Ковальчук. Мовляв, там так само одноосібно ухвалюють рішення. До речі, зі слів активіста, цю організацію вже не очолює Ігор Оборонов. Його замінив Олег Бондарук, який нині є членом виконкому Луцької міськради.

Нагадаємо, що непорозуміння всередині угрупувань були і раніше. Так, зокрема, волинська громадськість розсварилася через керівника УДАІ.

На думку активістів двох організацій, найголовнішою проблемою є втрачені цінності Майдану, навколо яких і об’єднувалися люди. Мовляв, жодна із справ, які організації починали разом, не доведена до кінця.

Тож «вигнанці» вирішили об’єднатися в окрему організацію, щоб таки продовжувати реалізацію ідей Майдану.

Не менше проблем і усередині окремих організації. Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, чому розколовся волинський автомайдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
думка Показати IP 14 Червня 2014 18:04
"Нагадаємо, що непорозуміння всередині угрупувань були і раніше.",- угрупування, самое оно...
ПС Показати IP 14 Червня 2014 18:32
Може до людей дiйде, що цi так званi активiсти не борються за цiнностi майдану, а думають як посадити своiх людей в керiвнi крiсла! А особливо в правоохоронних органах!!!
222 до ПС Показати IP 14 Червня 2014 19:17
Бо воно так і є, кожен думає де можна щось собі підмутити?!
111 до ПС Показати IP 14 Червня 2014 19:28
Гнати всіх тих ментов треба давно, ато з них толку як з козла молока!? Тільки вміють розводити на капусту
Анонім Показати IP 14 Червня 2014 18:42
як завжди, романтики почали, а хакiнчили вовки в овечих шкурах
ПУ Показати IP 14 Червня 2014 20:16
коментар було видалено
пу до ПУ Показати IP 14 Червня 2014 20:17
Согласно данных ЦИК явка на выборы президента составила 60,44 %, т.е. около 25 млн. человек Сегодняшний итоговый подсчет отразил 18 млн. проголосовавших.
Роман до пу Показати IP 12 Жовтня 2014 12:59
Кількість виборців НЕ ДОРІВНЮЄкількості населення, бовдуре!
єва Показати IP 14 Червня 2014 21:36
Хай би ще перестріляли одне одного ,менше було б всякого непотрібу!
Свят до єва Показати IP 15 Червня 2014 01:29
Еще не вечер... Грызня только начинается. Скоро дойдет до настоящих войн. И будут убирать друг дружку, как убрали Сашка Билого.Все революции и перевороты идут по одинаковому сценарию. Просто нужно внимательно учить историю. Хотя... в этих разных секторах люди историю не учившие и книжек не читавшие...
))) до Свят Показати IP 15 Червня 2014 19:57
ужас в том, что основные его деятели на волыни - выпускники истфака. это какое-то гнездо д*билов.
інна Показати IP 14 Червня 2014 23:08
чого вони не в Луганську? Скоти паршиві
Анонім до інна Показати IP 14 Червня 2014 23:25
це правда самі паршиві боягузи.
Свят до інна Показати IP 15 Червня 2014 01:35
В Луганске, Донецке и Славянске воевать надо. Под пули идти. А это совсем не то, что на майданах коктейлями молотова забрасывать безоружный БЕРКУТ.Или с битами бегать целыми кодлами и коммерсантов беззащитных грабить. Бандеровского патриотизма только на это у таких и хватает. А Отчизну на фронтах защищать - не националистическое для них дело. Они сейчас сражаться за теплые места настроились. За прибыльные...
ІВАН до інна Показати IP 15 Червня 2014 09:19
А чого туди їхати! Це їхня земля. Війна вигідна нашим депутатам, під її придлогом вони собі гроші роблять.
Луцьк Показати IP 15 Червня 2014 07:29
Це не активісти, а збрід блатних, кримінальних елементів, невдах по життю, неуків, і людей з нічим не підтвердженими і хворими амбіціями. За ними нічого і ніхто не стоїть. Подивіться на найближче оточення Данильчука і поцікавтесь їхніми біографіями. Подивіться на Тимощука! На дворі не 13-те, а 21 століття і народ не сприйняв цих місцевих лжекармалюків, що красномовно підтвердили останні вибори. Ці люди сіють в суспільстві полову розладу і злоби. А розпад в цій зграї свідчить про те, що хлопці побачили, в яке лайно влізли, прозріли і зрозуміли, хто є хто. Молодці! Таких можна підтримати!
Валерій до Луцьк Показати IP 15 Червня 2014 09:26
Так само як і наші депутати! Розумом не похваляться. Один Кличко що коштує.... Мозги давно відбиті, говорити лише недавно якось навчився. Зато - мер столиці! Нашої столиці! І якщо ми собі таких будем вибирати, щоб вони писали закони - то ще довго будем сидіти в г**ні!
Волинь Показати IP 15 Червня 2014 10:40
Розбрат вносить недобита банда азарова-януковича. Подивіться на тих служак з банди ригонів, усі далі дерибанять країну та ділять посади. Жодного ворога українського народу не наказано. А ми чекаємо справедливості, чесних суддів, прокурорів. Немає змін у державній системі, злочинці думають, що війна усе їм спише.
лунь Показати IP 15 Червня 2014 22:19
На мертвечинку злетілись, авось кусок урвать вдасться. Клоуни ряжені в комуфляж. Чи думаєте Луцьк не знає ваших морд? Чи забув ваше кримінальне минуле? В люстратори подалися, а в дзеркало забули глянути. Фарисеї, псевдопатріоти
Ирина Показати IP 17 Червня 2014 12:09
Когда уже милиция порядок на Волыни наведет?! 60 суток ареста в колонии строгого режима на Донбассе. А там видно будет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus