USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розвідка Британії: На Новий рік у Макіївці було знищено понад 300 окупантів

28 Січня 2023 21:45
Внаслідок удару ЗСУ по будівлі училища у Макіївці у новорічну ніч було знищено понад 300 російських військових.

Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії в суботу, повідомляє «Європейська правда».

«Росія з високою ймовірністю зазнала втрат у понад 300 осіб внаслідок удару по розміщенню військ у Макіївці під Донецьком 1 січня 2023 року. За нашими оцінками, більшість із них, швидше за все, були вбиті або зникли безвісти, а не отримали поранення», – йдеться у повідомленні.

Як відзначається, після удару Міністерство оборони Росії пішло на рідкісний крок і публічно визнало, що зазнало втрат, заявивши про 89 убитих.

Читати ще: Розвідка Британії: Знищення окупантів у Макіївці підкреслює непрофесійнійність росіян

Ймовірно, російські посадовці вважали, що ухилятися від коментарів перед широкою критикою на адресу російського командування у зв’язку з цим інцидентом недоцільно, вважає британська розвідка.

Різниця між кількістю жертв, визнаних Росією, і можливим справжнім числом жертв підкреслює повсюдну присутність дезінформації в російських публічних заявах, наголошується у зведенні.

Читати ще: В Росії засекретили списки військових, які загинули в Макіївці: заговорили про «іноагентів»

Як правило, це відбувається в результаті поєднання навмисної брехні, санкціонованої вищим керівництвом, і поширення неточних повідомлень молодшими посадовими особами, які прагнуть применшити свої промахи в російській культурі «звинувачення та звільнення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 29 Січня 2023 15:22
Розвiдка британii=британськi вченi.а ха ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus