USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Саакашвілі живе у шикарному пентхаусі за $ 6 тис. на місяць. Відео

6 Грудня 2017 07:20
Міхеіл Саакашвілі орендував розкішний пентхаус на два поверхи, площею 252 квадратних метра з автономною системою опалення та кондиціювання. Оренда такої нерухомості в місяць обходиться в 6 тисяч доларів (близько 122 тисячі гривень).

Саме з цього помешкання Саакашвілі втік від силовиків на дах, на якому провів сьогоднішній ранок, – йдеться у сюжеті ТСН.

Як зазначає телеканал, фото дворівневого приміщення у дореволюційному будинку на Костьольній, 7 є в інтернеті на сайті елітного житла. Згідно з оголошенням вартість оренди – 6 тисяч доларів на місяць.

Зазначимо, що Саакашвілі інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Вранці 5 грудня в його квартирі невідомі вибивали двері. Екс-губернатор Одещини видерся на дах будинку, де переховувався від силовиків, які прийшли з обшуком.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача і що він має 24 години на те, аби здатися правоохоронцям. Натомість Саакашвілі заявив, що не збирається здаватися добровільно та спростував будь-який зв’язок з Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
як же добре в Україн Показати IP 6 Грудня 2017 08:06
Як же добре в Україні живуть нелегали-емігранти!
Пєця Показати IP 6 Грудня 2017 09:47
От же ж бандюк довгоносий! Депортувати його назад в Грузію!
Якось так Показати IP 6 Грудня 2017 21:18
так Саакашвілі-бувший президент читає лекції по університетах світу і він ОРЕНДУЄ!!!! Луценко без освіти чиновник на нашій шиї ,і він ЖИВЕ в не гіршій хатині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus