USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Садовий знявся з виборів на користь Гриценка

1 Березня 2019 13:15
Мер Львова Андрій Садовий вирішив відмовитись від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка.

Про це він повідомив під час прес-конференції 1 березня.

Відповідно до даних останніх опитувань, у Гриценка з грудня по лютий спостерігається незначне зміцнення ядра з 2,9% до 4,6% зі збереженням показників резерву на рівні 5,1 – 5,8% і потенціалу на рівні – 9,8 – 9,4%. Разом з тим у Садового зміцнення ядра зрушило з 0,5% в січні до 2% в лютому.

«Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка», – сказав Садовий.

За даними джерел «Української правди», зранку Садовий зустрічався з політрадою партії «Самопоміч», де з розпачем визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

«Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас всіх», – пояснював своїм прибічникам Садовий.

Минулого тижня на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик та заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, всі виступили проти об’єднання з Гриценком, крім Соболєва.

Але, за даними УП, на ранковій зустрічі 1 березня ніхто не перечив Садовому.

«Поки що ніяких умов не проговорили нормально. Нас турбує, що там Корбан і Бродський, через це ми хочемо впливати на всі ключові призначення, які пропонуватиме Гриценко», – пояснили джерела в оточенні Садового.

Водночас Садовий ще не оголосив про своє рішення усім нардепам та депутатам на місцях.

Через це на 15:00 в офісі «Самопомочі» відбудеться велика нарада, де Садовий чекає усіх своїх депутатів, членів політради та керівників обласних осередків партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Льоха Показати IP 1 Березня 2019 13:33
перший всрався! хай далі сміття розвозить по україні!!!
Однозначно Показати IP 1 Березня 2019 14:28
Посиділи-покумекали на двох -одному -перегони ,іншому - ..манюня компенсація$$$$$....Потім зведуть баланс...
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 15:19
"Ісус"спочатку сказав" рухатись в перед",а тепер щось інше нашептав жінці Садового?Це ж треба.Такі реклами були,плани,а тут бац і ручнік включив.Скільки грошей про..баних,а могли б люди лікуватись від раку,скільки б вижило...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus