USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сантехніка для санвузла: як правильно вибрати інсталяцію?*

28 Січня 2019 10:27
Нині у тенденціях щодо санвузлів помітне прагнення до мінімалізму. Дизайнери радять максимально розширювати простір, робити його функціональним і комфортним. В моді - застосування практичних і стильних рішень. Саме одним із таких рішень сьогодні є інсталяції з унітазом.

Інсталяції з унітазом – про переваги та вибір

Привабливий зовнішній вигляд, можливість розширення простору, економне використання води, безшумність роботи тощо. Це далеко не увесь перелік переваг використання систем інсталяції.

Ті, хто стикався з труднощами під час ремонту, добре знають, наскільки важлива простота монтажу конструкцій та техніки.

Кріплення сантехнічних систем інсталяції з унітазом виконується на бетонні стіни, гіпсокартонні конструкції або цеглу. В цьому ще одна їхня перевага – ви можете встановити інсталяцію на будь-яку стіну.

Окрім того, можливі різні варіанти самого монтажу:

• підлоговий

• кутовий

• підвісний

• стельовий

У ремонті не існує дрібниць. Тому, одне із головних правил вдалого ремонту – вибір надійного магазину чи компанії сантехніки та комплектуючих. Це зекономить ваш час, гроші і нерви.



Де купити кращі інсталяції з унітазами в столиці

Компанія «Сантехрай» пропонує сучасні та стильні інсталяції зарубіжних виробників.

Для прикладу, у каталозі представлені товари швейцарської компанії Геберит (https://santehrai.com.ua/catalog/installjacii/installjacii-s-unitazami). Вона займає найвищі сходинки на ринку санітарно-технічного обладнання в Європі. Це високоякісна, надійна продукція з прийнятною вартістю.

Пошук та вибір інсталяцій помітно полегшує каталог «Сантехрай», якому представлені моделі різних модифікацій та характеристик.



Переваги покупки інсталяції в компанії «Сантехрай»

• детальні консультації професіоналів (ваші питання не залишуться без відповіді),

• товари мають сертифікати якості, видається товарний чек, гарантія,

• доставка у будь-який населений пункт країни.

Купити інсталяцію з унітазом, отримати консультацію чи допомогу у виборі можна на сайті компанії чи за контактними номерами телефонів.

Увага! «Сантехрай» пропонує безкоштовну доставку у Києві (за умови купівлі товару на суму від 2000 грн). Купуючи товару на меншу суму, ваше замовлення буде доставлене до під'їзду за 50 грн.

Маєш питання – телефонуй!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus