USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Савченко та Рубана звільнили з-під варти в залі суду

16 Квітня 2019 01:03
Ввечері в понеділок, 15 квітня, Броварський суд Київської області прийняв рішення звільнити з-під варти Володимира Рубана та народного депутата Надію Савченко.

Суд прийняв таке рішення, через те, що термін запобіжного заходу закінчився, а новий не було обрано, повідомляє Новое Время.

«Я показала, як за свободу потрібно боротися. Я бажаю кожному несправедливо засудженому свободи. Я не порушую правила, я не тікаю за кордон, як гарантували прокурори. Я не тікаю з України тому що я – Герой України. Й для мене Україна не порожнє слово. Я буду боротися за Україну», – заявила Савченко.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Надії Савченко закидають взаємодію з ватажками бойовиків «Л/ДНР», змову з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Про затримання Володимира Рубана стало відомо 8 березня 2018 року. Його затримали під час перевезення великого арсеналу зброї через лінію розмежування на Донбасі. Згодом Рубану оголосили про підозру у спробі замаху на Петра Порошенка та збройному захопленні Верховної Ради, а також взяли під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Alex Показати IP 16 Квітня 2019 07:29
Що тут сказати? Для чого це все було? Черговий раз обісралися.
Льоня до Alex Показати IP 16 Квітня 2019 08:49
З цею владою все зрозуміло, брехуни та злодії
Просто Показати IP 16 Квітня 2019 17:25
надюха, куплю тобі квиток в один кінець на маршрутку 9. до "больниці"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus