USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Шахраї продали волинянину автозапчастин на 26 тисяч гривень

12 Грудня 2018 12:56
До поліції Луцька звернулись двоє волинян, які стали жертвами шахраїв. Один з чоловіків хотів придбати автозапчастини за зниженою ціною, а в результаті – віддав шахраєві майже 26 тис. грн, а запчастин так і не отримав.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Поліцейські встановили, що 25-річний мешканець Луцького району, шляхом обману та зловживання довірою, під приводом продажу автозапчастин до автомобілів за заниженою ціною, незаконно заволодів коштами заявника на суму майже 26 тис. грн.

Цього ж дня до Луцького відділу поліції звернувся 33-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що в жовтні за рекламою замовив за 5 тис. грн балконну раму. Однак, до тепер так і не отримав замовлений товар. Поліцейські встановили причетність до злочину 30-річного мешканця Луцька.

Слідчі за фактами шахрайств розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 190 Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Lj,ht Показати IP 12 Грудня 2018 13:09
Добре, що встановили хто і що (аж дивно), бо зазвичай в таких випадках грошики тю-тю і "шукай вітра в полі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus