USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» у Лізі чемпіонів

28 Вересня 2021 21:39
Донецький «Шахтар» у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів зіграв внічию з італійським «Інтером».

Перший небезпечний момент у матчі створив «Шахтар»: Соломон лише трохи не влучив, пробиваючи з-за меж карного майданчика. Однак попри такий старт, в дебюті поєдинку для «Шахтаря» також сталася неприємність – Траоре отримав травму та на ношах покинув поле, замість нього з‘явився Тете.

«Інтер» відповів на 15-й хвилині: під час контратаки Барелла змістився з лівого флангу та перевірив каркас воріт Пятова на міцність. Натомість «гірники» мали ще одну спробу на 20-й хвилині: італійці втратили м‘яч у центрі поля, Соломон прострілив на Патріка, удар якого заблокували, а Тете на добиванні не влучив у рамку воріт.

А наприкінці тайму Джеко після кутового та скидки партнера замикав дальню стійку, однак пробив над поперечиною.

Другий тайм був не такий багатий на моменти, донеччани більше володіли м’ячем на початку, але наприкінці гри Пятов двічі врятував «Шахтар» від пропущеного. Спочатку голкіпер витягнув удар Корреа здалеку, а потім відбив м‘яч після розіграшу кутового.

Відтак свисток арбітра зафіксував нульову нічию.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дом Шахтёра - Донецк Показати IP 28 Вересня 2021 22:38
Как Шерифа - Тирасполь.
Фан до Дом Шахтёра - Донецк Показати IP 29 Вересня 2021 03:10
Реал Мадрид - Шериф Тирасполь 1:2!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus