USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Що відомо про підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика

4 Червня 2019 17:58
Патрульні Переяслав-Хмельницького відділу поліції старший сержант Володимир Петровець та лейтенант Іван Приходько вистрілили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова. Надвечір 3 червня дитина померла у лікарні через вогнепальне поранення голови. Що відомо про поліцейських-вбивць і їхню роботу в силових органах – в матеріалі видання канал 24.

Раніше повідомлялось що суд взяв під варту підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова поліцейських Володимира Петровця таІвана Приходька. Їм загрожує від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні 3 червня.

31 травня до реанімаційного відділення «Переяслав-Хмельницької ЦРЛ» доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва.

Наразі основна версія, що дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обвох підозрюваних затримали. Також слідчі у справі перевіряють версію, про те що вистрілити міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця.

Івану Приходьку та Володимиру Петровцю 4 червня Голосіївський районний суд Києва вже обрав запобіжний захід. Обидва поліцейські перебуватимуть під вартою 60 днів без права внесення застави.

Що відомо про Івана Приходька?

Іван Приходько – лейтенант водної патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Київській області. Правоохоронцю 31 рік.



Приходько Іван – підозрюваний у вбивстві 5-річного хлопчика Кирила Тлявова

Підозрюваний у вбивстві 5-річного хлопчика за свій молодий вік кілька разів змінював роботу, а його служба у поліції – не така вже й ідеальна.

За професією чоловік – слюсар. У 2007 році він закінчив Київський індустріальний технікум. Згодом Приходько пішов на службу в армію, а після повернення влаштувався на роботу в ДАІ.

У 2010 році він працював водієм в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. Проте, вже через рік, у 2011 році, повертається працювати інспектором ДАІ.

У 2015 Приходько став командиром відділення взводу в 5 роті київської поліції. Але у 2016-му був звільнений з поліції за невідповідність. Однак, наступного дня був відновлений на посаді за рішенням Окружного адмінсуду Києва. Тоді Приходько повернувся працювати патрульним у Київську область.

Вже у 2017 році отримав ще одну освіту – у Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди.

Останній рік і до ув’язнення Приходько працював патрульним в Київській області.

Що відомо про Володимира Петровця?

Володимир Петровець – старший сержант групи реагування Переяслав-Хмельницького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Київській області. 42-річний правоохоронець працює у цьому відділені поліції близько року.



Володимир Петровець – підозрюваний у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова

За освітою Петровець – водій-пасічник. Іншої освіти у нього немає.

У правоохоронних органах чоловік працює близько 20 років. За цей час були і серйозні посади і навіть звільнення.

Ще у 1999 році він став інспектором ДАІ. А в 2005-2006 роках працював у спецпідрозділі «Кобра», який взимку 2008-го розформував колишній глава МВС, а тепер генпрокурор Юрій Луценко. Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль.

Під час реформи Міністерства внутрішніх справ у 2015 році був звільнений з правоохоронних органів. Проте, вже незабаром його призначили командиром відділення роти особливого призначення № 1 в Києві.

У 2017 підозрюваний у вбивстві дитини знову повернувся на дороги Київської області поліцейським загону № 5.

З березня 2018 працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького разом з іншим підозрюваним Іваном Приходьком.

Активісти вимагають покарати керівництво силових структур України

Активіст Роман Сініцин зауважив, що Іван Приходько раніше працював в сумнозвісному «Беркуті» і дивним чином потрапив в оновлену поліцію.

Малого вбили екс-співробітник київської роти «Беркута» і екс-даішник. Атестацію вони провалили і були рекомендовані до звільнення, але відновились через суд, зараз ще з’ясовуємо усі деталі, – зауважив Сініцин.

Через це активісти вчора, 3 червня, вийшли на мітинг під будівлю Міністерства внутрішніх справ у Києві. Вони принесли під будівлю дітячі іграшки, свічки, квіти, а на асфальті написати «Вбивці!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хм Показати IP 4 Червня 2019 18:42
А що більш нема тем про що писати, одна і та сама тема кілька днів.
Анонім до Хм Показати IP 4 Червня 2019 20:02
Не читай,чи тебе забанили на інших сайтах?
Отже Показати IP 4 Червня 2019 23:08
Даїшнік не мєнт. Прикордонник не вояк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus