USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Що відомо про стан 5-річного хлопчика, якого у Луцьку на Соборності збив неповнолітній

13 Грудня 2021 13:47
5-річного хлопчика, який отримав травми внаслідок ДТП із п’ятьма постраждалими у Луцьку, госпіталізували у реанімацію. Утім, стан дитини дещо покращився і його готуються перевести до відділення.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Станом на 12 грудня хлопчика госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лоба та садна носа.

Читати ще: Відоме ім'я 16-річного водія, який на переході в Луцьку збив людей. Фото

Родичі, які перебувають поруч із дитиною у лікарні, від коментарів щодо стану малюка відмовились.

«Сьогодні з-за кордону повертається його тато, то до цього моменту від коментарів утримаємось», - зазначила тітка дитини. Проте рідні вірять у диво і просять щирих молитов за одужання хлопчика та його мами.
Натомість з власних джерел стало відомо про те, що дитину готуються перевести з реанімації до звичайної палати.

Читати ще: У Луцьку водій втікав від патрульних і збив 4 пішоходів, серед них – дитина. Відео 18+

Станом на 13 грудня 39-річна мама хлопчика перебуває у важкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні. З моменту ДТП до свідомості вона не приходила.

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 13 Грудня 2021 14:08
Нехай усі постраждалі виліковуються і будуть здорові, а чмирям, що були в авто, бажаю щоб їх життя склалося як найгірше, і більше нікому не заподіяли лиха
777 Показати IP 13 Грудня 2021 17:46
Пацану всего пять лет и такое испытание... Здоровья тебе.брат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus