USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Щоб вирішити проблеми сина, волинянка переказала шахраям 6 тис. грн

10 Вересня 2018 12:33
65-річна жителька села Красів Горохівського району просить розшукати шахраїв, які видурили у неї 6 тис. грн.

Вранці жінці зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що її син утрапив у неприємну ситуацію, а саме, здійснив наїзд на пішохода. А щоб уникнути за це кримінальної відповідальності, «доброзичливець» порекомендував перерахувати на вказаний банківський рахунок 6000 гривень, повідомляє Волинь.

Мати кинулася рятувати дитину. Із сином поспілкувалася вже тоді, коли переказала кошти шахраям, а син повідомив, що ніякого наїзду не було.

Також минулої доби до підрозділів поліції Волині надійшло два повідомлення від громадян про шахрайства під час здійснення ними покупок товарів на Інтернет-сайтах. Загалом зловмисники шляхом обману ошукали волинян на майже 19 тис. грн.

До поліції звернувся 18-річний мешканець Іваничівського району із заявою про шахрайство. Напередодні молодий чоловік переказав через термінал самообслуговування на банківський рахунок псевдо-продавця кошти за мотоцикл. Однак, товар так і не отримав. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Ковельського відділу поліції із заявою про шахрайство звернулася 28-річна місцева жителька. Вона повідомила, що на Інтернет-сайті обрала для купівлі дитячий візок. Кошти перерахувала на банківський рахунок через термінал самообслуговування. Проте, придбаний товар також не отримала.

Поліція вкотре звертає увагу громадян на випадки шахрайств і закликає не здійснювати покупок на сумнівних сайтах, перераховувати кошти за товар тільки після його отримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прокурор Показати IP 10 Вересня 2018 12:43
В поліції табличку на вході повісити треба, що ідіот@м, які в еру цифрових технологій ведуться на такий непотріб вхід заборонено.
127 Показати IP 10 Вересня 2018 12:47
"Край непуганых идиотов !" писал о жителях своего штата Марк Твен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus