USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Щодо чиновника Волинської ОДА ініціювали дисциплінарне провадження

19 Лютого 2019 17:18
Дисциплінарне провадження проведуть щодо начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської облдержадміністрації від 18 лютого.

Відповідно до пункту 1 статті 68 Закону України «Про державну службу» ініціювали проведення дисциплінарного провадження щодо Олександра Блащука, начальника управління з питань цивільного захисту.

Зауважимо, раніше, у грудні 2018 року дисциплінарне провадження проводили щодо начальника управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Миколи Томчука. Водночас, на початку січня припинили аналогічне провадження щодо директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, якого раніше неодноразово гостро критикував голова ОДА Олександр Савченко, у зв’язку з тим, що той звільнився з посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ісса Ндойє Показати IP 20 Лютого 2019 15:32
Знову міліціянер знайшов козла на відпущення ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus