USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Щодо начальника управління Волинської ОДА закрили дисциплінарне провадження

14 Серпня 2019 16:05
Ініційоване у лютому цього року дисциплінарне провадження щодо начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олександра Блащука вирішили закрити.

Про це йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Відповідно до статті 77 Закону України «Про державну службу», розглянувши подання дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ стосовно державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» в апараті обласної державної адміністрації від 2 серпня 2019 року, та враховуючи, що у діях Олександра Блащука, начальника управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, не виявлено дисциплінарного проступку, вирішили закрити дисциплінарне провадження, ініційоване розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 18 лютого.

Зауважимо, раніше, у грудні 2018 року, дисциплінарне провадження проводили щодо начальника управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Миколи Томчука. Водночас, на початку січня припинили аналогічне провадження щодо директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, якого раніше неодноразово гостро критикував колишній голова ОДА Олександр Савченко, у зв’язку з тим, що той звільнився з посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Алекс Показати IP 14 Серпня 2019 16:35
Ну звичайно ж! Всі поважні люди. Ворон ворону.... . По криміналу теж те саме.
Волинянин Показати IP 14 Серпня 2019 17:24
Створюють видимість бурхливої роботи ! Анонізм ...
Волиняни Показати IP 14 Серпня 2019 17:36
Десь з дня на день на під'їзді Президент України ... . Тоді вже навіть дисциплінарними провадженнями не відбудуться. І мова піде не про отих пішачків . А з вєщами на вихід пора готовитися фіскалам, митарям, прокурорам, суддям, сбушникам і т. п. А ото вся дрібна 3,14здота за той час перефарбовується. Вони, як все життя нічого не робили, так і не збираються нічого робити. Ото одна надія на адмінтерреформу і ліквідацію ОДА .
лучанка до Волиняни Показати IP 14 Серпня 2019 18:54
Ми в курсі, як поперелякувалися на Закарпатській митниці після візиту. Заяви написали? Не смішіть .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus