USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Щодо забудови скандальної ділянки на Ковельській оголосять конкурс

13 Грудня 2016 10:26
Проектну ідею щодо освоєння земельної ділянки на вулиці Ковельській, 17, у Луцьку визначатимуть під час конкурсу, який профінансує інвестор.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 13 грудня.

Питання будівництва на вулиці ковельській, 17, порушив перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Так, у 2008 році продали земельну ділянку площею три гектари, вже тривалий час не вщухають суперечки про те, що там мало б будуватися. На думку посадовця, Старе місто варто «оживити», тому варто розмістити там «якийсь привабливий об’єкт». Тому, після багатьох переговорів з інвесторами та власниками ділянки та місцевими архітекторами, ухвалили рішення про оголошення конкурсу серед архітекторів.

Конкурс на проектну ідею щодо освоєння земельної ділянки фінансуватиме інвестор. Конкурс обіцяють оголосити 15 грудня, а його вихідні дані оприлюднять на офіційному веб-сайті міськради. Таким чином планують оживити Старе місто, розв’язавши проблему.

Нагадаємо, архітектори нещодавно називали конкурс на проект забудови цієї ділянки передчасним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іоаким Показати IP 13 Грудня 2016 17:03
Тут варто би було оголосити конкурс, як оживити совість і розум міських чиновників ! А то душі поїдені продажністю, розум корупцією, а очі страдають дальтонізмом - крім зеленого кольору нічого не бачать.Вже якщо не місто Луцьк, то хоч би люди повинні заслуговувати на повагу !
Іоакиму Показати IP 13 Грудня 2016 19:27
Мертві оживленню не підлягають. І годі з них щось питати. Краще, для експерименту, запитати кожного луцького та і Волинського депутата - чи не соромно їм депутувати в такому занехаяному місті. Як то воно бути депутатом у місті, яке втрачає свою історію і відмінність від усіх міст України та Європи. Наперед можна сказати, окрім тупого погляду і безпредметних слів нічого не буде.
Швондер Показати IP 13 Грудня 2016 21:59
Місто реально заср\не. Багато ходжу пішки по Луцьку - узбіччя вулиці Гнідавської (між мостами) завалені сміттям і відходами. Берег Стиру від пляжу і до замку завалений сміттям, яке залишають бидловідпочивальники. Під мостом на проспекті Перемоги і вздовж залізничних колій біля вокзалу ср\ч. Тротуари (нові!) на вулиці Гнідавській між мостами заср\ні і не прибираються. Ну і етс...
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2016 09:05
Шановні архітектори ! Не ведіться на тридцять срібників Ті яничари - інвестори у звя"зці з продажною владою хочуть запаскудити Луцьк. Мало того, ще й конкурс незаконний. Докажіть, що ви патріоти міста, що ви стоїте вище. Не ганьбіть свого імені - бо ви відповідальні перед історією, лучанами, внуками і своєю совістю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus