USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щур в рівненському супермаркеті став зіркою мережі

20 Лютого 2019 18:51
Щура, який сидів на пакетах із молоком у супермаркеті, зафільмували покупці в Рівному. Коли підійшли до гризуна, він спробував утекти. Але невдало, бо йому притисло хвоста. 20-секундне відео в Мережі вже переглянули десятки тисяч користувачів. Серед них були й фахівці Держпродспоживслужби, які вже з'ясовують, що хвостатий гість робив посеред продуктового супермаркету, інформує ТСН.

Щур на пакетах молока спочатку ніби позує на камеру відвідувачів. А потім хоче дати драпака, але не може - хвіст прищепило. Гризун аж пищить.

Пацюка зафільмували у одному з відділів супермаркету. Тутешні працівники випадок воліють не коментувати. Адміністратора магазину журналістам також знайти не вдалося. Ситуацію коментують лише покупці.

«Вперше таке в магазині бачу. Я ніколи не помічала гіршої якості товарів. Може в когось з сумки втік щур», - припускає покупець.

Одні очам своїм не вірять. Інші вже бачили ці кадри в соцмережах і тепер утримуються від купівлі тутешньої молочки.

Відвідувачі з Держпродспоживслужби побачили в Мережі кадри з хвостатим у головній ролі і прийшли подивитися чи справді в супермаркеті водяться гризуни. Візит фахівців не перевірка, адже проводять її лише після письмової заяви від споживачів. А її не було. Тож оглянути весь магазин зможуть лише, якщо в супермаркеті підуть на зустріч. У такому разі обіцяють розказати як боротися з гризунами, бо труїти їх тут не можна - небезпека для людей.

«Тут мають бути лише механічні ловушки і такі на сучасному етапі є липучки, тобто якщо гризун біжить, він прилипає», - каже керівник Рівненського міського управління ГУ Держпродспоживслужби Анатолій Сасовський.

Наразі супермаркету не загрожує ані штраф, ані закриття на час вилову щурів. Бо ще треба з’ясувати: пацюк тутешній мешканець чи принесений гість. Тож відвідувачам доводиться ризикувати і вирішувати, чи безпечна місцева молочка, покладаючись на інтуїцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus