USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Споруджували сховище з нуля: школа й дитсадок у волинському селі відновили очне навчання

29 Листопада 2022 09:48
Завдяки будівництву найпростішого укриття Грибовицька гімназія імені Ігоря Кантора відновила очний формат навчання, а садочок прийняв діток.

Про це повідомили у Нововолинській міській раді.

Укриття облаштували на території гімназії, в колишньому бомбосховищі та пожежній водоймі, яку не використовували. Два приміщення з’єднали та повністю переобладнали. Укріпили дах, зробили евакуаційні виходи, сходи та підлогу. Встановили туалети, лавки та парти. Є запаси питної та технічної води.

"Споруджувати сховище потрібно було з нуля, тому роботи затягнулися", – зазначила директорка закладу Галина Джерш.
Обладнали найпростіше укриття за кошти бюджету громади, долучилися працівники закладів та батьки. Також гімназія отримала допомогу від гуманітарної організації "Тріангль Женерасьон Юманітер".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus