USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Скандальна ексзаступниця Погуляйка буде працювати у Київській ОДА

29 Грудня 2020 08:58
Колишня заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак працюватиме заступницею голови Київської облдержадміністрації.

Відповідне кадрове призначення погодив Кабмін на засіданні 28 грудня, пише Перший.

«Погодити призначення Щербак Тетяни Василівни заступницею голови Київської ОДА», – повідомив у телеграм-каналі представник уряду у парламенті, народний депутат Василь Мокан.

У коментарі Першому, ексзаступниця Погуляйка Тетяна Щербак підтвердила, що йдеться саме про неї.

Нагадаємо, Тетяна Щербак, яка родом із Чернівецької області, була призначена на посаду заступниці голови Волинської ОДА у лютому 2020 року.

У квітні стало відомо, що заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак напідписувала документів на ціле кримінальне провадження, роздаючи по пів гектара цінної землі, до якої адміністрація не має жодного стосунку.

Звільнилася ж 10 липня разом із радником голови Емілем Мікаїловим, наступного дня після візиту на Волинь президента Володимира Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ага Показати IP 29 Грудня 2020 09:43
какая разніца! Киівська область багатша і земля дуже дорога.
уважний Показати IP 29 Грудня 2020 09:52
Кому вона тра, щоб про неї повідомляли? Вчасно зліняла з Волині, а то як "дорожників" у кайданках СБУ виводило б :) Аферистка, через яку багато людей постраждало!
лучани Показати IP 29 Грудня 2020 09:58
Гарні ноги має.
Він Показати IP 29 Грудня 2020 11:30
У київську ОДА по останній інфо йде і Погуляйко
Qwerty до Він Показати IP 1 Січня 2021 13:19
Сцяною тряпкою не виженеш.
Він Показати IP 29 Грудня 2020 11:31
.... а на Волинь іде з Полтави цінний кадр...
Мирон Показати IP 29 Грудня 2020 12:41
Тепер хв**ди мають підвищену ціну-зразу з шеста на тепле місце. страшні часи настали.
так таки так! до Мирон Показати IP 29 Грудня 2020 14:27
а ще в давнину через них війни починались. правда в Украіні в наш час -головне мати папіка.або друга .як у внучки фокіна! ну і ще дещо.але це не розум!і ти рулиш страной! і 73%!
Остап Вакарчук Показати IP 29 Грудня 2020 17:02
Ото вже вчепилися то вчепилися волиняки до молодої тіточки. Чи вас усіх ну дуже дуже жаба давить, чи губа не ростягується так як у неї. Журналістам, яким немає що писати, то і чіпляються аби щось написати для народу. А, Тетяна Щербак молодець, бере приклад з ЄС і США, де можна було вчора бути жінкою, сьогодні вже змінити стать, стати чоловіком і зайняти посаду прем'єр міністра або вчора бути безхатченком, сидіти з простягнутою рукою у гомні, а сьогодні стати депутатом парламента. Ось так і вона ця Тетяна робить, не падає духом, не злиться, не плаче, а бере від життя все, що можна. А ви заздріть доки очі на лоб не повилазять.
Е до Остап Вакарчук Показати IP 29 Грудня 2020 20:34
Та це не заздрощі, питання ж в тому, як вони керують. Багато вам безхатченко наприймає законів у парламенті? Ну може про зниження ціни на горілку. У владі мають бути профі.
Остап Вакарчук до Е Показати IP 30 Грудня 2020 09:01
Так, я бачу, вже 30 років як наші українські "профі" керують державою. Все собі і собі, як у тій кінокомедії "Весілля в Малинівці". Якщо серед 40 млн. населення України немає таких "пофі", то де їх взяти??? Якщо всі продажні!!!. І якщо на 450 депутатів і прийдуть навіть 50 фахівців, ще не корупціонерів, які дійсно хочуть щось в країні змінити на краще, то все рівно через півроку стають корупціонерами, хоча фахівці своєї справи, бо коли у тебе не було нічого крім розуму та професії, а тут зразу після виборів у парламент: і зарплата велика, і особисті помічники, і декілька автомашин, і квартири, і будинки, а решта існуючих благ самі пливуть до рук, то думаю, що втриматися від такої спокуси тим 50-ти порядним депутатам не можливо. Ось саме такі люди вже 30 років в незалежній Україні керують державою і нами.
"" до Остап Вакарчук до Е Показати IP 30 Грудня 2020 10:28
а ти такий розумний.аж страшно!....і сидиш в інтернеті а не в парламенті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus