USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Схвалений на високому рівні у Москві. Розвідка США розсекретила план можливого вторгнення Росії в Україну, – WP

3 Лютого 2022 20:10
Офіційні особи США кажуть, що мають докази того, що Росія розробила план, схвалений на високому рівні в Москві, щоб створити привід для вторгнення в Україну, повідомляє The Washington Post.

Деталі плану були розсекречені американською розвідкою і, як очікується, будуть розкриті адміністрацією Байдена в четвер, повідомили виданню троє людей, знайомі з цим питанням, пише НВ.

За інформацією співрозмовників видання, можлива операція включатиме трансляцію зображень жертв серед цивільного населення на сході України – і, можливо, за кордоном у Росії – для широкої аудиторії, щоб викликати привід для вторгнення в Україну.

Читати ще: Агресія Росії: сценарії повномасштабного вторгнення, наслідки, готовність України

За словами одного американського чиновника, який побажав залишитися анонімним, поки неясно, чи будуть ці втрати реальними чи фейковими.

Люди, знайомі з планом, кажуть, що його було розроблено російськими спецслужбами і він перебуває на завершальній стадії підготовки.

Читати ще: РФ готує спецоперацію на Донбасі, щоб створити привід для вторгнення, – розвідка США

WP уточнює, що цей план пов’язаний з іншими змовами, розкритими західною розвідкою, але відокремлений від них.

«Звичайно, всі вони пов’язані, але це конкретна операція, призначена для створення потенційного приводу», – заявив один з американських чиновників, який знайомий із цим питанням.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року ЗМІ опублікували статтю про ризики повномасштабного нападу Росії на Україну. В агентстві зазначили, що в колах американських і європейських дипломатів серйозно схвильовані нинішнім переміщенням російських військ у бік кордону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
1 із 18 планів Показати IP 3 Лютого 2022 20:27
Самі себе як останні 8 років? Але хто ж їм повірить! Хіба "Білі Каски" туди послати...
Точно Показати IP 3 Лютого 2022 20:28
Янкі самі склали, самі *схвалили*, і самі лохам *пред'явили*, вважаючи, що вони найрозумніші. І, до речі, який це вже по рахунку *план* - третій, п'ятий?
так до Точно Показати IP 3 Лютого 2022 21:07
Згідний з вами на всі 100,саме це і хотів сказати.Та разом з тим ,читаючи всі ці "пророцтва" США по "розсекречуванні планів",приходить думка ,хоч би вони самі не взялися ці "плани"впроваджувати ,а потім все видати за російську роботу .Американцям зовсім не дивувати,то такий хитрий і наглий народ ,який мають великий досвід розпалювання війн по світі..
Він до так Показати IP 3 Лютого 2022 21:59
Особливо в Афгані, Молдові, Грузії, в Криму і т.д. Розпалення війн по світі вміють обидві держави. Історія нічого не вчить
скептик до так Показати IP 3 Лютого 2022 22:46
і по трибуні ООН американці шлапаком тарабанили, присунули на Кубу ракети з ядерними боєголовками, викликавши карибський конфлікт
АС Показати IP 3 Лютого 2022 22:45
Та срана америка приносить біль, кров, війни і нещастя в кожній країні світу. Наслідки очевидні за останні роки. ( Лівія, Афганістан, Сірія та ін. ) Зараз наша Україна. Будь вона проклята та Америка з їхнім керівництвом!!!
Ви чо? до АС Показати IP 3 Лютого 2022 22:59
В Криму -американці? Пів Молдови, частину Грузії, України окупували американці? У названих вами країнах не було московитів? Полікуйте свою хвору голову.
Я до Ви чо? Показати IP 4 Лютого 2022 05:32
ти тупе.. або свідоме...
Анонім до Ви чо? Показати IP 4 Лютого 2022 07:56
Та він не хворий, у нього робоча зміна.
Анонім Показати IP 3 Лютого 2022 23:29
Жах
А нічо Показати IP 4 Лютого 2022 00:23
Добрі і безкорисливі *друзі* америкоси? Згадаййте Югославію, Ірак, Лівію, Сирію, Афганістан, причетність США до ряду вдалих і невдалих *бананових революцій*. Зрештою, назвіть країну, куди США принесли мир і достаток? Немає такої країни. І Україна винятком не буде.
Дохтор Показати IP 4 Лютого 2022 07:29
Клініка
777 Показати IP 4 Лютого 2022 08:54
Который раз , пальцев не хватает загибать уже.Ливия,Сирия,Ирак,Афганистан,не навоевались еще,гомики американские?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus