USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Смертельна ДТП за участю експоліцейського Єпіфановича: допитали останнього свідка

21 Січня 2020 18:02
У Ківерцівському районному суді розглядають справу Геннадія Єпіфановича – ексначальника карного розшуку, якого звинувачують у вчиненні смертельної ДТП, в якій загинули двоє людей і травмувалася дитина. Вчора, 20 січня, допитали останнього, 11-го свідка, у справі, слідчого Романа Шелеста, повідомляє Перший з посиланням на Суспільне.

Нагадаємо, два автомобілі зіткнулись в селі Дачне, що поблизу Луцька ввечері 21 лютого. В результаті зіткнення двоє осіб загинули на місці події, постраждала 9-річна дитина, яку госпіталізували в лікарню. Водій «Мерседеса» Геннадій Єпіфанович був напідпитку.

Слідчий Роман Шелест розповів, що приїхав на місце автопригоди у складі слідчо-оперативної групи. З його слів, у ДТП потрапили автобус та два легковики.

«Ближче до мосту знаходився «Шевроле Авео» з видимими механічними пошкодженнями, в салоні якого водій та пасажир були без явних ознак життя. Це був Єпіфанович Геннадій. Він мене запитав, що сталося. Я відповів, що сталася ДТП, ймовірно, за вашою участю, в результаті якої загинули двоє людей. З автомобіля був запах алкоголю», – зазначив Роман Шелест.

Суддя Олександр Костюкевич оголосив перерву в судовому засіданні до 30 січня. Тоді мають почати розгляд письмових доказів. Коментувати хід справи захист Єпіфановича відмовився.

Батько загиблої Софії Швець Ярослав Дричик каже, що його онука, яка травмувалася в аварії, одужує після тривалого лікування.

«На етапі самого лікування жодної допомоги з боку обвинуваченого не було. На жаль, зі сторони обвинуваченого Єпіфановича жодних вибачень не було, ніяких кроків не було, він визнає, наскільки я зрозумів, свою вину лише частково. Я просто хотів, щоб в нашій державі закон відповідав дійсності. Так, як написано отут: «Хай здійснюється правосуддя». Це все, що я хотів би», – розповів Ярослав Дричик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus